2777
2789
عنوان

لعنت به مادرشوهر زبون نفهم

841 بازدید | 10 پست

یه سری خواهر ای شوهرم اومدن منزل ما.موقعه برگشت گلای همسایه رو کنده بودن.

همسایمون تشر و عصبانیت صدام کرد فیلمو نشونم داد انقد خجالت کشیدم خب مثل دزدی بود.چه فرقی داشت؟

فرداش خیلی رک به خواهرشوهرم گفتم این اتفاق افتاده .اول که توجیهش کرد دوم همه خواهرا داشتن همسابمونو مسخره گیکردن و له گن دور هم غر میزدن.

این خبر به گوش مادرشونم رسیده بود.

بعد از اون جریان اتفاقاتی افتاد که رابطم با خواهرشوهرم خوب بشه. مثلا با پدرشونو خودش رفتیم دکتر.مادرم غذا پخته بود پسرش فهمید تا دم خونشش برای پسرش غذا بردم.

این قضایا برای چند ماهه پیش هست. و تز کارمم خجالت کشبدم که نباید به خواهرشوهرم اونجور میگفتم.

دیشب که مادرشوهرم خونم بود خیلی داشت گلایه میکرد منم گلایه کردم چرا خواهرشوهرم و دوبار دعوت کردم نیومد چند بار منزلتون کم محل کرد.‌ه بحث چند ماهه و وسط کشید گفت ما رسم داریم برای عید یه چیزی میبریم نمیخواد قبول کنه تو شهر اون کار دزدی هست .بعد جالب اینجاست ‌ار اشتباه منو انقدر میکوبن توسرم قضاوتم میکنن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11790938&slug=مادرشوهر-خودخواه-من

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

سلام

چرا دعوتش کردی بیکاری

این ادم مغرور باید ازهمسایه تون عذرخواهی میکرده نه که باخود شماهم بد بشه

محلش نده

بهتر که خونه تون نیومدند

ایشون حق الناس هم کرده و بابد حلالیت بطلبه

بارها شنیدم اینا حق الناسه میوه بدون اجازه بخوری گل بدون اجازه بکنی بدون اجازه تبلیغ بچسبونی دم خونه ی طرف

بدون اجازه ازوسایلشون استفاده کنی

مادرشون این مدلی بارشون اورده

رفت وامدتو‌کم کن فقط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید اول به بچه های خواهر شوهرت تذکر میدادی اگه‌کوچیک باشن خب متوجه نمیشن. بعد به خواهرشوهرت میگفتی همسایه خیلی ناراحت شده. اگه تند رفتین به نظرم حق داشته دیگه نیاد.

بقبه ماجراها رو زیاد متوجه نشدم چی گفتین

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

وای از بعضی از زنا چقدر خودشونو درگیر خواهر شوهر و مادرشوهر میکنن. عزیزم پیش، مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری و اقوام شوهر کر و کور و لال باش، اگه گل های همسایه رو کندن به شوهرت میگفتی بگه 

. هرکی اومد خونت احترام بزار هرکی نیومد سرش سلامت نیازی به گلگی نیست. 

سلنوفیل 🌙🌕
باید اول به بچه های خواهر شوهرت تذکر میدادی اگه‌کوچیک باشن خب متوجه نمیشن. بعد به خواهرشوهرت میگفتی ...

۴۸ سالشه بهشون گفتم مرا گل کندین کاش به خودم میگفتی برات میگرفتم تزش همسایمون اب ومو منو مادرمو برده حتی رفتم برای همسایه گل خریدم برای جبران از هردو طرف اینا گذشته رفته مسئله 

ماله چند ماهه پیش رابطمون خوب شد حالا قهره دوباره سر اون موضوع مادرشوهرمم میکوبش تو سرت میگه چرا به دخترم گفتی زشت بوده 

وای از بعضی از زنا چقدر خودشونو درگیر خواهر شوهر و مادرشوهر میکنن. عزیزم پیش، مادرشوهر و خواهرشوهر و ...

این موضوع تموم شده و مهم نیست چوناله گذشتس چرا مادرشوهرم دوباره باید تو خونم گلایه کنه بکوبش تو سرم میگی چرا درگیر میشیم بخدا که تو زندگی من نیستی دلم میخواد داد بزنم از دست خانواده همسرم

این موضوع تموم شده و مهم نیست چوناله گذشتس چرا مادرشوهرم دوباره باید تو خونم گلایه کنه بکوبش تو سرم ...

گلایه کنه بابا برات مهم نباشه اصلا. باور کن اینجوری خودت از پا درمیای و هیچی از زندگی نمیفهمی. اصلاااا محل نده بهشون هرچی گفت تو بگو باشه آره نه. سربالا جواب بده اعصابت واست مهم نیست؟ چند سالته؟ 

سلنوفیل 🌙🌕
۴۸ سالشه بهشون گفتم مرا گل کندین کاش به خودم میگفتی برات میگرفتم تزش همسایمون اب ومو منو مادرمو برده ...

وقتی کارای خانواده شوهر رو بزرگ کنی بزرگ میشه. بگو این قضیه تموم شده.شما هم الکی گله کر ین‌که چرا خواهرشوهرت نمیاد. مادرشم بهانه کرده. البته اگه منم بودم و همسایه اینجوری برخورد میکرد یا شما اگه خیلی رک بهش گفتین‌منم‌نمیومدم دیگه. درسته کار اونا زشت بوده ولی باید غیر مستقیم بهشون میگفتین. بعدم‌گلای همسایه اگه تو خیابون دم در بوده خب نباید اکنقد تند میرفته ولی اگه تو حیاطش بوده حق داشته

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
گلایه کنه بابا برات مهم نباشه اصلا. باور کن اینجوری خودت از پا درمیای و هیچی از زندگی نمیفهمی. اصلاا ...

دوران عقدم همینجوری بودم اصلا حرص نمیخوردم هردفعه یه موضوع جدید دارن خستم کردن ۲۴ سالمه از وقتی رفتم تو خانواده اینا یه ادم افسرده و عصبی شدم مدام نشخوار فکری دارم با رفتاری مسخرشون شب و صبحمو هربار که میبینمشون خراب میکنن

دوران عقدم همینجوری بودم اصلا حرص نمیخوردم هردفعه یه موضوع جدید دارن خستم کردن ۲۴ سالمه از وقتی رفتم ...

هنوز سنت کمه. بزار به 30برسی تازه میفهمی من چی گفتم. باور کن اهمیت دادن به تک تک حرف ها آدم و روانی و پیر میکنه. خودتو سرگرم کن کمتر رفت و آمد داشته باش 

سلنوفیل 🌙🌕