2777
2789
قبل از وارد شدن ب اتاق قاضی اینو بخونی رای ب شمای   عززم. الان مراحل تو فرق می‌کنه. ...

اصلا عکس واسم باز نمیشه میشه با لینک بزاری؟

اره بلاکش کردم از همه جا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو عقدم همسرم دست بزن داشت  چندین بار تکرار کرد ولی چون نمیخواستم جدابشم پزشکی قانونی نرفتم ...

همسر منم.   دست رو قرآن گذاشت ک من زنم نزدم 

اما پزشک قانونی داشتم. 

مطمعنی باش این دروغی ک گفته ازجمله نامه پزشک قانونی ک داری اگر اگر. قاضی شما دل رحم باشه رای ب نفع شماست. 

برا من دروغ گفت ک من زنم نزدم 

آخرش نمیدونی ک نامه پزشک قانونی  داشتم تو  عصرحرج بود و. کاش عنوان طلاق ‌‌‌‌عصر هرج و بود

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

اصلا عکس واسم باز نمیشه میشه با لینک بزاری؟ اره بلاکش کردم از همه جا 

بخودا عجله دارم باید برم آموزشگاه.       

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

ای بابا😔 نه از طرف من بود

من ندیدم تو وقت نظارت رای بدن. از اطلاعات ناقص و پرحرفی یکسری مسئولین شعبه هم بدم میاد. سوالی داری از خود قاضی بپرس. هم باسوادن هم ادب دارن. امروز هر اتفاقی افتاد بی زحمت لایکم کن ‌. خبر و بهم بده ببینم چیکار کرد‌ 

اصلا عکس واسم باز نمیشه میشه با لینک بزاری؟ اره بلاکش کردم از همه جا 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2023-07-11-16-39-09-791_com.miui.gallery_ybi5.jpg

من بخاطر عسر و حرج درخواست طلاق دادم

افرین. ب تو.  پس اگر قاضی شما خوب باشه مشخصه رای ب شمای خواهش میکنم. ابلاغیه برات اومد. برا من خبر بده

من ندیدم تو وقت نظارت رای بدن. از اطلاعات ناقص و پرحرفی یکسری مسئولین شعبه هم بدم میاد. سوالی ...

دیروز رفتم که لایحه همسرم رو ببینم ..گفتن قاضی مریضه نیومده😔

حتما

توروخدا دعا کن برام

سلام عزیزم چی شد؟

سلام گلم خوبی 

دیروز اتفاقی نیفتاد فقط توی روند پرونده اینو زده

-در تاریخ 1402/05/23 وقت نظارت به لحاظ بلاتصدي بودن شعبه تجدید و برای تاریخ 1402/05/31 تعیین گردید.

سلام عزیزم خوبی چه خبر 

سلام گلم خوبی

دیروز خیلی منتظر بودم که ببینم چی میشه ولی انفاقی نیفتاد تو روند پرونده هم اینو جدید زدن 

-در تاریخ 1402/05/23 وقت نظارت به لحاظ بلاتصدي بودن شعبه تجدید و برای تاریخ 1402/05/31 تعیین گردید

عشقم من حس ششم قوی دارم و حسم میگه امروز یکی از بهترین روزهاته فقط به کسی زیاد اعتماد نکن مخصوصا امر ...

سلام خوبی خوبی؟واقعاااا حرفت دقیق بود دیروز خیلیییی خوشحال شدم بخاطر یک موضوعیییی😍