2777
2789

من شوهرم پیشم نیست یعنی بهتره بگم هم دردم

دل انقدر پره که نگو

از صب با این وضعیت بارداریم خونه تمیز میکنم برای مادرش خودشون از بیرون شام خوردن من بعد کلی خستگی بادعوا گرسنه خواستم تخم مرغ بخورم اونم واسم نزاشتن بخدا دولقمه خوردم کاش دعوا نمیکردن باهام کاش شوهرم پیشم بود 😔

من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11791286&slug

لطفا گزارش بدین بترکه دعا تون میکنم

سوسن پرور دات کام🥳🤍 یه فروردینی دارای تایپ شخصیتی ENFP هستم🥺😂🤍 احساسی ام و میانگرا به عقاید بقیه کاری ندارم ؛ تا به عقایدم کاری نداشته باشن😛🤍 یه انسان کاملا معمولی هستم و منم مثل بقیه دارای عیب و نقص هستم🫂💛 یه شکمو و فیلم باز هستم🤗🤭💚 معتقدم باید همیشه با بقیه فرق داشت و خاص بود🥸🍅🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبم عزیزم

ذهنم درگیره عروسیمه و شوهرم شیفته تنهام بغلشو میخام

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋

خب چرا پیش اونایی برو خونه خودت

شوهرت چرا با این وضعیت ولت کرده رفته؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
خوبم عزیزم ذهنم درگیره عروسیمه و شوهرم شیفته تنهام بغلشو میخام

منم بغلشو نگاهشو صدای نفس شو 

منم بغلشو نگاهشو صدای نفس شو 

بگردمت مامانی قشنگ

چرا دعوا مگه 

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
اگر گرسنه ای برو ی چیزی بخور خوب نیست گرسنه بمونی

خجالت میکشم من وقتی شوهرم خونه نباشه پیش خانواده ش میمونم میگم دولقمه غذا خوردم برادر شوهرم کوچیکه گیروند بهم قهرکردم هیچی نخوردم