2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم اشتباه عاشق شده بودم

158 بازدید | 14 پست

براتون پیش اومده؟دو سال و اندی بهش فکر میکردم و حتی اونم بهم ابراز علاقه کرد و کلی ماجراهم داشتیم ....حتی امروز یه ختمی رو شروع کردم برای بازگشت معشوق چون بهم زده بودیم.  اما الان یهویی این حس بهم الهام شد که بابا من اصلا اینو دوست ندارم! فقط چون اولین پسر بود تو زندگیم و اولین کسی که بهم ابراز علاقه و دلتنگی می‌کرد جو گیر شدم !

بچه ها عزت نفس خیلی خوبه . وقتی رو عزت نفستون کار میکنین میفهمین اونقدر خودتون رو دوست دارین که برای خودتون کافی هستین . 

حالت میگم اون ختم رو تموم کنم؟ یاچون دیگه نمیخوام بیخیالش بشم؟ گناه نباشه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم عاشق کسی شدم ک اولین بار اومد تو زندگیم درحالی ک ن تفاهم داشتیم نه اخلاقشو دوس دارم ن اصلا میشد روش حساب کرد هیچی هیچی فقط چون اولین پسری بود ک اومد تو زندگیم و عاشقش شدم دیگ دیوونش شدم ک الانم بعد ۹ سال هنوز خوشم میاد ازش و بهش فکر میکنم ولی خداروشکر میکنم ک بهش نرسیدم

چ ختمی میشه بگی

سوره ضحی رو روزی یازده بار می‌خونیم با آیه ۳۵ سوره نور ۷ بار تو سه روز و روز چهارم سوره شعرا رو می‌خونیم و روز ۵ و ۶ هیچ‌کار نمی‌کنیم و تو این مدت طرف نباید از ما خبر داشته باشه حتی بازدید فضای مجازی تو رو ندونه 

کلا ۶ روزه بود که من فقط روز ۱ رو انجام دادم . تو همین نی نی سایت دیدم سرچ کن دعای معجزه بازگشت معشوق برات میاد

دقیقا منم عاشق کسی شدم ک اولین بار اومد تو زندگیم درحالی ک ن تفاهم داشتیم نه اخلاقشو دوس دارم ن اصلا ...

ادم انگار کور میشه برای مدتی 

طرف من کلی ایراد داشت اما چون اولین بار هام باهاش بود اسکل شده بودم . خوبه رابطه فیزیکی نداشتم وگرنه خل میشدم .

چیشد که فهمیدی دوستش نداری ؟

ببین وقتی خودت رو دوست داری ؛ تعیین میکنی کیفیتی که از رابطه میخوای چیه . مثلا پسری که در ماشین رو برات باز کنه . پسری که سعی کنه بهترینا  رو برات فراهم کنه حتی با دست خالی . پسری که از گل نازک تر نگه . پیگیر باشه . بهت زنگ بزنه هرروز حالتو بپرسه . سعی کنه غمگین نباشی .پسری که ادب رو رعایت کنه و ..... وقتی خط قرمز داشته باشی هر گاگولی رو قبول نمیکنی حتی اگه خوشتیپ و پولدار باشه . حتی اگه بگه دوست داره ولی دیر به دیر زنگ بزنه دورشو خط میکشی .

وقتی اینطوری میشی کع خودت رو ارزشمند بدونی و اینجوری فکر کنی که حتی اگه تا آخر عمر هیچ جنس مخالف تو رو دوست نداشته باشه هم مهم نیست چون خودت واسه خودت کافی ای