2777
2789
ولی تو گروه ها برای خیلیا رفته بودن تحقیق و به معرف ها زنگ زدن حتی قبل از مصاحبه.فکر کنم تحقیقات،شهر ...

نمیدونم جریان چیه ..این یکساله اینقدر استرس کشیدم دیگه بریدم خدا کنه زودتر تموم بشه خسته شدم

عجب مدیری  کارش خیلی زشت و دور از شان ی فرهنگی هست  باید بهش میگفتی بعد کلاس  شما ...

اصلا کلا ده دقیقه مونده بود به زنگ خودم استراحت دادم بعد اون طبقه که ما بودیم کلاس نبود دیگه 

من هنرستان هستم تو هنرستان هم اینجوریه که تا ساعت دو فقط یه درس تخصصی داری براشون خشکه کاردانش ها هم فراری از درسن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم جریان چیه ..این یکساله اینقدر استرس کشیدم دیگه بریدم خدا کنه زودتر تموم بشه خسته شدم

دقیقا.یعنی به خدا حوصله ندارم به زندگیم برسم.از قبل عید درگیر این آزمون بودم تا الان.شش ماهه زندگی نکردم.خیلی از لحاظ روحی خسته شدم.

انشالله واقعا دیگه توان ندارم برا آزمونی دیگه بخونم 🥲

فکر کن من با سه تا بچه تو عید و خونه تکونی و ماه رمضون و امتحانات کلاسی دخترم چطور درس خوندم؟یعنی وقتی بهش فکر می کنم گریه ام می گیره.

ممنونم..معلمی حقوق بالایی نداره مثلا من اگه معلم بشم هشت تومن دریافتیم میشه ولی خب من همه اینا رو می ...

راسته که میگن اگه یه شهر کوچیک باشی و واسه ازمون تهران رو انتخاب کنی احتمال قبولیت بیشتره واسه امسال؟آخه امسال دیگه تهران شرط بومی نداره،واینکه میگن تهرانیا بازار کار خودشون درامدش از حقوق معلمی بیشتره و شغل معلمی رو نمیرن راسته ایا؟وشنیدم میگن واسه تهران با امتیاز کمتری میشه قبول شد؟

راسته که میگن اگه یه شهر کوچیک باشی و واسه ازمون تهران رو انتخاب کنی احتمال قبولیت بیشتره واسه امسال ...

ببین عزیزم تهران بومی نداره یعنی تمام مراکز استان بومی ندارن ..اینکه خود تهرانی‌ها شرکت نمیکنن کاملا درسته ولی شهرستانی های زیادی برا تهران شرکت میکنن اینجوری نیست تو فکر کنی شرکت کننده نداره الان همه هجوم آوردن به تهران همه هم مثل تو فکر میکنن تهران با نمره پایینی قبول میشن ولی اینجوری نیست من فکر میکنم برا سالی دیگه رقابت تهران خیلی شدید میشه و یه مشکلی دیگه که تهران داره اینه که وضعیت مسکنش فاجعه است پس اگه اگه شهرهای دیگه ای برات فرق نمیکنه استان های دیگه بزن

ببین عزیزم تهران بومی نداره یعنی تمام مراکز استان بومی ندارن ..اینکه خود تهرانی‌ها شرکت نمیکنن کاملا ...

یعنی دروغه با امتیاز کمم میشه واسه اونجا قبول شد؟میگن واسه جاهایی دیگه مث شهرستان باید امتیاز بیشتری بیاری 

مرسی عزیزم

منم مدیرم عقده ای هست میترسم مدارکی که بالا گفتم کافیه؟

اکثر نمره ارشیابی به نوع رفتار معلم تو مدرسه برمیگرده که مدیر بدون مدرک میتونه کم بده چون.کسی خبر نداره تو مدرسه چجوری رفتار میکنی

یعنی دروغه با امتیاز کمم میشه واسه اونجا قبول شد؟میگن واسه جاهایی دیگه مث شهرستان باید امتیاز بیشتری ...

مراکز استان های چون بومی نداره نمرات پایین تره شهرستان ها چون بومی دارن نمرات بالاترین من برای تهران مثلا نمره ام 180بود ولی برای شهرستان خودم چون بومی داشتم 254شد 

مراکز استان های چون بومی نداره نمرات پایین تره شهرستان ها چون بومی دارن نمرات بالاترین من برای تهران ...

اهاعزیزم ممنونم

میگم امسال که گفتن نمره کتبی۴۰درصده بانمره۱۰هم بنظرت ممکنه واسه مصاحبه شهرتهران دعوت بشم؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز