راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ممنونم..معلمی حقوق بالایی نداره مثلا من اگه معلم بشم هشت تومن دریافتیم میشه ولی خب من همه اینا رو می ...
راسته که میگن اگه یه شهر کوچیک باشی و واسه ازمون تهران رو انتخاب کنی احتمال قبولیت بیشتره واسه امسال؟آخه امسال دیگه تهران شرط بومی نداره،واینکه میگن تهرانیا بازار کار خودشون درامدش از حقوق معلمی بیشتره و شغل معلمی رو نمیرن راسته ایا؟وشنیدم میگن واسه تهران با امتیاز کمتری میشه قبول شد؟
راسته که میگن اگه یه شهر کوچیک باشی و واسه ازمون تهران رو انتخاب کنی احتمال قبولیت بیشتره واسه امسال ...
ببین عزیزم تهران بومی نداره یعنی تمام مراکز استان بومی ندارن ..اینکه خود تهرانیها شرکت نمیکنن کاملا درسته ولی شهرستانی های زیادی برا تهران شرکت میکنن اینجوری نیست تو فکر کنی شرکت کننده نداره الان همه هجوم آوردن به تهران همه هم مثل تو فکر میکنن تهران با نمره پایینی قبول میشن ولی اینجوری نیست من فکر میکنم برا سالی دیگه رقابت تهران خیلی شدید میشه و یه مشکلی دیگه که تهران داره اینه که وضعیت مسکنش فاجعه است پس اگه اگه شهرهای دیگه ای برات فرق نمیکنه استان های دیگه بزن
یعنی دروغه با امتیاز کمم میشه واسه اونجا قبول شد؟میگن واسه جاهایی دیگه مث شهرستان باید امتیاز بیشتری ...
مراکز استان های چون بومی نداره نمرات پایین تره شهرستان ها چون بومی دارن نمرات بالاترین من برای تهران مثلا نمره ام 180بود ولی برای شهرستان خودم چون بومی داشتم 254شد