2777
2789
عنوان

این چه فیلمیه؟

226 بازدید | 25 پست

سلام

من یه سری تصاویر محو یادم میاد ازش ولی ذهنم داره مثل ماهیِ بیرون از آب بالاپایین میپره یادش بیاد کدوم فیلمه😂🥲

فک کنم طنز بود، پلیس دنبال یه خلافکار گنده‌س و یه عده رو میبینه (شخصیت اصلی فیلم) که تو قضایای مربوط به اون خلافکارا دست دارن و فکر‌‌ میکنه اینام  خلافکارن‌و‌تحت نظرشون‌میگیره و‌خیلی حساس و‌گیج میشه ولی اخرش‌میفهمه این یه ادم گیجه ک قاطی بازیشون شده به اشتباه

کاش منظورمو رسونده باشم  

لایکم نکنید لطفا

بازیگراشو یادته

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایرانیه ، خارجیه ، هندیه؟ ؟؟؟

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

بیشتر فیلمای طنز ایران همینه فیلمنامش:/

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
ایرانیه ، خارجیه ، هندیه؟ ؟؟؟

ایرانیه

یچی تو مایه های زیرخاکی یا خوب بد جلف یا دزد و پلیس نمیدونم اون فضا رو تداعی میکنه

شایدم پایتخت😂💔

اینا ندارن همچین داستانی؟

لایکم نکنید لطفا