2777
2789
عنوان

اونایی که به هدفشون رسیدن

51 بازدید | 6 پست

چه انگیزه داشتین تو راه رسیدن بهش و چیکار کردین که تلاش بی وقفه داشتین خسته نشدین ؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی هدف داشته باشم اصلا و ابدا خسته نمیشم

یه عادتیم دارم که همیشه برای اهدافم بهترین مسیر و بهترین مشاور و پشتیبان رو انتخاب میکنم که مسیرم تا جای ممکن کوتاه باشه و استرسم ازم دور باشه خیالم راحت باشه با گاد اون حرفه در ارتباطم و بهتر از اون کسی نمیتونه هدایتگرم باشه

پس دیگه فقط از مسیر لذت میبرم تا رسیدن به مقصد

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
نامزدم یه شهر دیگه درس میخوند من خیلی دیر به دیر میدیدمش. درس خوندنم دانشگاهی که نامزدم درس میخوند ق ...

😂😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

وقتی هدف داشته باشم اصلا و ابدا خسته نمیشم یه عادتیم دارم که همیشه برای اهدافم بهترین مسیر و بهترین ...

چه خوب 

من یه روز تلاش میکنم یه روزه ده خسته میشن دوباره از فردا شروع میکنم😔

چه خوب  من یه روز تلاش میکنم یه روزه ده خسته میشن دوباره از فردا شروع میکنم😔

تنهایی نمیشه هم خسته کننده میشه هم احتمال شکستش بالائه

یه استاد راهنما هم مسیرو کوتاه میکنه هم نمیزاره عقب بکشی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)