2777
2789
عنوان

میخوام واسه اولین بار فسنجون بپزم

92 بازدید | 12 پست

سلام

خانمای خوشگل تازه عروس نیستما. ولی جون همسرم دوست نداره تا حالا نپختم..

حالا سوالم اینه که گردوی رنده یا چرخ شده رو تو پیاز  تفت بدم یا تلخ میشه؟؟

چقدر باید تفت بخوره؟؟

ممنونم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اول پیازتو تفت بده زرد چوبه بزن لازم نیس خیلی سرخ بشه بعد گردو بریز کمی باهم تفت بده تا خوب ب خورد هم برن اینم لازم نیس خیلی تفت بخوره آب بروز روش بزار رو گار هرچی بیشتر قل بخوره با شغله ملایم جوش ریز ریز بزنه خوب ک جا افتاد

سینه ی مرغ رو کمی تفت بده با زردچوبه بزار تا مرغت بپزه و سپس رب انار و شکر من ی ق هم آب غوره میریزم نوش جان

خدایا خیلی شکرت......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول پیازتو تفت بده زرد چوبه بزن لازم نیس خیلی سرخ بشه بعد گردو بریز کمی باهم تفت بده تا خوب ب خورد ه ...

دست گلت درد نکنه

مرسی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حرارت باید کم باشه گروو زود میسوزه سه دقیقه رو حرارت تفت بدی کافیه 

مرسی عزیزم

گردو باید پوره پوره بشه .  کوفته ها رو یا مرغ رو با پیاز ریز بنداز قابلمه درشو بذار آب و روغن بندازه دیگه روغن نریز به خاطر گردو این غذا خودش پر روغنه .   بعد پوره ی گردو و نمک و دارچین و فلفل و رب انار و یه کم شکر و یه نصف ل آب جوش بریز .  زیرش رو کمه کم کن نیم ساعت بعد آماده است در قابلمه رو هم نذار که روغنش بیاد بالا .  خاموشش کردی یه ته استکان آب زعفرون بریز . همین 

گردو باید پوره پوره بشه .  کوفته ها رو یا مرغ رو با پیاز ریز بنداز قابلمه درشو بذار آب و روغن ب ...

مرسی

ممنونم

من برای فسنجون ده ساعتی رو گاز هست خیلی خوب باید جا بیفته تا هیچ بوی خامی هک نده

میخوام الان بپزم. تا ۱۱و نیم   ۱۲ که بیدارم بجوشه. فردا صبحم ۹ / ۹ونیم دوباره روشنش کنم تا ظهر بپزه حساابی.

مررسی عزیزم.

میخوام الان بپزم. تا ۱۱و نیم   ۱۲ که بیدارم بجوشه. فردا صبحم ۹ / ۹ونیم دوباره روشنش کنم تا ...

شب خوابیدنی زیرشو کم کن اندازه شمعک باشه که شب هم تاصبح بپزه اینطوری ابش خشک نمیشه و نمیسوزه و خوب جا میافته

🇮🇷🇮🇷🇮🇷
شب خوابیدنی زیرشو کم کن اندازه شمعک باشه که شب هم تاصبح بپزه اینطوری ابش خشک نمیشه و نمیسوزه و خوب ج ...

ابگوشتم و همیشه همیجوری که گفتی میپزم.

فسجونم همون کار و میکنم. مرسی که گفتی..