یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به نظرتون مشکی کنم موهامو ؟؟ افتاده به دلم . ولی نمیخوام دیگه هی تمدیدش کنم .موهای خودم قهوه ای تیرس ...
قهوه ای تیره فرقی با مشکی نداره
الکی موهاتو خراب نکن و آسیب نرسون
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
به نظرتون مشکی کنم موهامو ؟؟ افتاده به دلم . ولی نمیخوام دیگه هی تمدیدش کنم .موهای خودم قهوه ای تیرس ...
من موهام بلنده بعد پشت موهامو مشکی کردم چون جلو دیگه مشکی شده بود الان خیلی خوب شده فقط بگو ی رنگی بزنه که اگه زمان خواستی بی رنگ کنی اذیت نشی واسه رنگ روشنه بعد ی مدت میشوریش با رنگ موهای خودت یکی میشه نگران نباش دیگه باید خیلی دقت کنی مشخص شه مشکیش کردی
💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓 ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤ میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞