2777
2789
اتفاقا چندساعت پیش حرف مانتو و این چیزا بود میگفتن ما مانتو زیر ۱ تومن ۲ تومن نمیخریم هعی...🤣

عزیزم من تاپیک ندیدم ولی مانتو زیر۱تومن من ندیدم 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ما با حقوق ۲۰ تومن زیر خط فقریم با توجه به گفته های کاربرای نی نی سایت😂

خب راست هم میگن حقوق زیر ۳۰زیر  خط فقر هست

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه مثل هم نیستن عزیزم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

توی تاپیکای غذا سه ماهی هست گوشت نخوردن 

توی تاپیکای لباس اخرین کیف یا کفشی که‌گرفتن ۶ تومن بوده 

این وسط منم که نه گوشت میخورم نه کیف و کفش ۶ تومنی میخرم 🤣😂

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ذهن تعمیم میده .

مثلا این همه تاپیک فقر و بی پولی را نادیده میگیریم ...اما ۱۰۰ نفری که تو سایت میگن پولدارن خیلی به چشم میاد...

بعد میگن این ۱۰۰ نفر همه دروغ میگن !

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام  عزیزم  پریاهسدم  اون کاربریم تعلیق شد نمیدونم چرا تگ نمیشی برام

سلام عشقم 

آره بع نی نی یار گفتم گفت درست میکنع هنوز نکرده درخواست دوستی دادم این دفعه باید شماره هامون بدیم همو گم نکنیم از هم خبر داشته باشیم 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اخه مگه کجا میرین چیز میخرین؟

والا من همه قیمتی میبینم از ۳۰۰ ب بالا

جنسشونم آشغال نیستا خوبه خوشگلم هست

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

یه خانمی اینجاست به بقیه میگه چطور با حقوق کارمندی زندگی میکنین، خواستگارم ماهی صد میلیون درامد داره، کمه و ... 

اونوقت دفعه پیش دنبال شکایت بود یارانشو از همسر سابقش جدا کنه خودش بگیره!

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

خب مرکز خرید رو تغییر بده 

تو اینستا هم که نگاه کنی کلی مانتو ۷۰۰ یا ۸۰۰ و حتی کمتر خم هست 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

خونه از خودمونه ،، ماهی ۱ بره میکشیم مشکلی نداریم 🤔

متوجه نشدم عزیزم یعنی چی ماهی ۱ بره میکشیم مشکلی نداریم؟؟؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

دقیقاااا هر تاپیک هم هرکس میزنه میان کامنت می‌ذاره چرا از بیرون غذا نمی‌گیری اگه حوصله آشپزی نداری؟

چرا کنیز نمیاری خونت؟

چرا بیمارستان خصوصی نمیری؟ 

وااااای انگار ما نمی‌دونیم خودمون