2777
2789
عزیزدلم  ایشاله ک دیگ سختی نبینی زندگیت پر از عشق و‌برکت و پول و شادی باشع

بهار تاپیک اخرت فکر میکردم منظورت نامزدته الان زدم روش دیدم منظورت چپ دسته😂

به لطف تو فهمیدم امروز روز منههه😍😂

میرم یه کادو طلب کنم😌😎💃🏻

چه زود یک سال شد....😔💔   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهار تاپیک اخرت فکر میکردم منظورت نامزدته الان زدم روش دیدم منظورت چپ دسته😂 به لطف تو فهمیدم امروز ...

عزیزدلم واس نامزدم گذاشتم چون چپ دسته خواستم تاپیکش واسم بمونه 

روزت مبارک قشنگم😍😍😍😍🩷🩷🩵🩵🩵🩵🩵😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اتفاقا چندساعت پیش حرف مانتو و این چیزا بود میگفتن ما مانتو زیر ۱ تومن ۲ تومن نمیخریم هعی...🤣

راست گفته حتما من رفتم بازار اکثرا ۶۰۰ وو۷۰۰ بودن تازه آشغال و جنس پارچه افتضاح 

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!

این که چیزی نیست همشونم ماهی یه بار خواستگار دندون پزشک و پزشک و خلبان و مهندس و این حرفا دارن😂😂😂

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
درسته  .      تاپیک شغل میزنن اکثریت میگن  کارمند ۲۵   ۵۰میلیون   ...

۵۰ معقول هست یکی بود گفت ۵۰۰ حالا من نمیتونم بگم دروغ میگن چون همه که فقیر نیستن ولی اگه راست میگفت من جاش بودم اصلا اینجا نمیومدم تفریحات بهتری رو انتخاب میکردم

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
چون فک میکنن کل جامعه بی پوله و باور ندارن ک بابا حقوق ها شغل ها شهر ها همه چی متفاوته الان میگن مان ...

نه اصلا قبول ندارم هم مانتو بالای یه تومن دارم هم زیر یه تومن خیلی هم زیر یه تومن جنساشون خوبه مگه اینکه بخواین ۳سال بپوشیشون الکی اغراق نکنید

نه اصلا قبول ندارم هم مانتو بالای یه تومن دارم هم زیر یه تومن خیلی هم زیر یه تومن جنساشون خوبه مگه ا ...

من گفتم من ندیدم و الان باتوجه بع جنس ها ک‌مییینم داغون هستن

من گفتم من ندیدم و الان باتوجه بع جنس ها ک‌مییینم داغون هستن

همون طور که شما میگید چرا بعضی کاربران به مانتو بالا یه تومن میگن زیاد و اصرار داری اینطوری نیست منم با توجه به اینکه مانتو کریستال گرفتم ۷۵۰و جنسش عالیه نظر شما رو رد میکنم

همون طور که شما میگید چرا بعضی کاربران به مانتو بالا یه تومن میگن زیاد و اصرار داری اینطوری نیست منم ...

منم با شما مخالفم و ادامه دادن حرف فایده ای نداره

۵۰ معقول هست یکی بود گفت ۵۰۰ حالا من نمیتونم بگم دروغ میگن چون همه که فقیر نیستن ولی اگه راست میگفت ...

دقیقا 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏