2777
2789
عنوان

داغون شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 105 پست
شما خیلی خودخوری کردی. اینا همه جمع شده شمارو میندازه زمین. باید با یکی حتما حرف بزنی. گریه کردن هم ...

آره خیلی خودخوری کردم و دم نزدم پیش هیچ کس. گریه میکنم اما آرومم نمیکنه و بدتر میشم. مشاور همکده هم تماس گرفتم میگه حداقل 15 جلسه تلفنی لازم داری که حدود 4700 باید بپردازی

منم خودم شاغل نیستم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم حضور برو شرایطت رو توضیح بده میزارن بری داخل بگو من افکار خودکشی دارم بعدا بلایی سرم اومد تقصی ...

آخه خود شیرازم نیستم

روستام باید کلی وقت و هزینه بزارم برم بعد میترسم نذارن برم داخل

عزیززززم به فکر سلامتیت باااش با این حال خدایی نکرده اگه مبتلا به ام اس بشی چی؟؟  الان پاشو ب ...

عزیز خود شیرازم نیستم

روستام باید کلی وقت و هزینه بزارم برم بعد میترسم نذارن برم داخل

شرایطتو محیا کن. بیدار شو ازین خواب غفلتت. مبلغ زیادیه دکتر طلا بفروش. از شوهرت بگیر. هیچی محترمتر & ...

طلا قبلا فروختم برای ماشین. شوهرم هم نداره خدایی اگه داشته باشه بخیل نیست خداروشکر. 

باشگاه و پارک اینجا نداره آخه

گفتم که روستام

هیچ امکانات تفریحی و رفاهی نداره اینجا

وای اسی من تا اینو شنیدم اومدم ببینم رفتی یا نه 

نه نرفتم

برعکس همیشه به دلم نبود برم  امروز

جالبه دفعه قبل هم دقیقا حال روحیم بد بود بهم گفتن برو شاهچراغ ولی باز خودم به دلم نبود

همه حرفات حقه😭

خانم دوست داشتنی. قرص ویتامین شروع کن بخور. اگه محلتون امنه پیاده روی کن. شروع کن توی اینترنت آرایش کردنو مو درست کردنو رو یاد بگیرخانمای اونجا رو با مبلغ مناسب درست کن

تو هنوز خیلی فرصت داری همه چیو درست کنی. ویدیو انگیزشی ببین. ویدیوی تمرینای جذب انرژی مثبت عالین. اگه حیاط دارین یه بخش کوچیک رو شروع کن به کاشتن گوجه یا  سبزی یا گلی چیزی. فیلمای طنز دانلود کن. حرفاتو توی یه کاغذ بنویس هر روز. آهنگ بذار به زور برقص