2777
2789
عنوان

داغون شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 105 پست
تو باید فکر خودت باشی. هیشکی نمیتونه تورو اندازه خودت دوست داشته باشه. ورزش کن باشگاه برو. دوست پیدا ...

شرایط هیچ کدوم از اینا رو. ندارم

جایی زندگی میکنم که حتی یه پیاده روی ساده نمیشه رفت. 

مامانم یه شهر دیگه هست و با تفاوت سنی زیاد اونم قطعا درکم نمیکنه. تنها ترسش آبروش هست که مبادا با طلاق من بهش خدشه ای وارد بشه. خواهرم ندارم

وای عزیزم. اصلا خوب نیست. خواهشا بی تفاوت نباشین. حیف شما. خطرناکه‌. حتما با مشاور حرف بزنید. شاید د ...

مشاور تلفنی همکده من الان تماس گرفتم گفت حداقل 9 جلسه لازم داری میشه 2 میلیون و خورده ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادت نره اول و آخر خودتی و خودت. تویی که واسه خودت میمونی‌. تو باید برای خودت ارزش قائل شی اهمیت بدی ...

آره مشاور گفت افسردگی گرفتی ولی خب با این هزینه هایی که گفت بیخیالش شدم 

هرچه باداباد

ممنون عزیزم

قربونت برم گلی🥰♥️

جدی بهت گفتما😘😘😘

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
💔 متاسفانه جایی زندگی میکنم که نه دوستی دارم نه فامیلی نه آشنایی و نه حتی محیطی هست برم بیرون یکم ...

شرایطتو محیا کن. بیدار شو ازین خواب غفلتت. مبلغ زیادیه دکتر طلا بفروش. از شوهرت بگیر. هیچی محترمتر  از روح روانتو نیست. چرا قهر نمیکنی؟ چرا باشگاه و پارک نمیری دوست پیدا کنی. ببخشید ازین به بعد اگه برای خودت تلاش نکنی تو مقصری. از نقش قربانی بیا بیرون. شرایطتو عوض کن. تو میتونی. این قرصا که گفتم قیمتی نداره. کولورودیازپوکساید رو بدون نسخه میدن. شوهرت از خداشه مثه یه ببخشید یه کلفت بشینی کاراشو کنی آشپزی کنی موقع رابطه بیاد دنبالت. تو اجازه نده. پاشو ۴تا دوست پیدا کن. آرایشگاه برو.به زور ازش پول بگیر مجبورش کن خرجت کنه

همسرم هم حاضر به طلاق نمیشه چون یک بار قبلا طلاق گرفته

منم بودم طلاق نمیدادم. نه تلاشی میکنی. نه تهدیدی براش حساب میشی. نه خواسته تو رو درست حسابی به زور ازش میگیری. ببخشیدااا حقیقت تلخه. میخوام درک کنی داری چیکار میکنی. میگی به خاطر مامانم تحمل میکنم. چیو بدبختیو. فکر کردی مادرت راضیه توی این لجنزار زندگی کنی.اگه راضیه مادر نیست. آخرم دور از جون یا کارت به خیانت میرسه یا یه بلا سر خودت میاری.چند بار رفتی دادگاه‌. چند بار تهدید کردی.چند بار قهر کردی. چند بار با یکی از اعضای خانوادش که حسابی تره حرف زدی. حاضر قسم بخورم به زور شاید یه بار‌. از جدایی میترسی. ازینکه بگه یکی دیگه رو دوست داره میترسی. بسهههه. خودت واسه خودت کافی نیستی. میدونی اگه همه زنا محکم جلو مردا وایسن ازین غلطا نمیکنن. اصلاح میشن. میدونی خدایی نکرده بچه دار شی بچه ات ببخشیدا به خاطر این خانواده آسیب دیده یا معتاد میشه یا مهر طلب افسرده یا ۱۰تا بیماری دیگه. پاشو پول جور کن بور دکتر بهونه نیار‌.