2777
2789
عنوان

داغون شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 105 پست
😭😭😭😭

تو باید فکر خودت باشی. هیشکی نمیتونه تورو اندازه خودت دوست داشته باشه. ورزش کن باشگاه برو. دوست پیدا کن. خونه نمون. من نمیگم جدا شو اما این زندگی خیلی بی ارزش شده. و شما اجازه دادی انکارت کنه محلت نده. با کوتاه اومدن. برو خونه مادرت . با خانوادش حرف بزن. خط و نشون بکش. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یادت نره اول و آخر خودتی و خودت. تویی که واسه خودت میمونی‌. تو باید برای خودت ارزش قائل شی اهمیت بدی که بقیه هم یاد بگیرن. یاد نمیگرن هم با یه خداحافظی شادشون کن. توی این دنیا هیشکی مثه تو نیست‌. نذار زندگیت اینجوری بمونی. من فکر کنم شما افسردگی شدید گرفتن. حتما دارو درمانی هم لازمه. اگه مشاور تلفنی گرفتید ازش بپرسید قرص آسنترا براتون خوب هست یا نه. یا قرص کلورودیازپوکساید. یکم آروم ترتون می‌کنه

اسی احترام به خودت رو دوست داشتن خودت رو عمر خودت رو  به کسی گره نزن.خودت خودت رو دوست داشته ...

خودم خودم رو دوست دارم

ولی آدم نیاز داره شریک زندگیش هم دوسش داشته باشه

آدم نیاز به عشق داره

نیاز داره دیده بشه مورد توجه باشه

نیاز داره تفریح بره اوقات فراغتش بگذرونه 

نیاز داره با دوستاش وقت بگذرونه با یکی حرف بزنه

متاسفانه من جایی زندگی میکنم که حتی بیرون نمیتونم برم

نه پارکی هس نه فضای سبزی که حداقل قدم بزنم

نه کلاسی هست نه باشگاه و... 

خانواده ام هم یه شهر دیگه هستن و اینجا کلا غریبن

اینقدر تنهام که وقتی دلم میگیره میرم پشت بوم فقط

خوب پس تلاشت رو برای زندگی ت کردی. قدم بعدی ت چیه؟ فرصت میدی سال چهارم هم بیاد یا نه؟ اگر نه برن ...

همین بلاتکلیفی دیوانه ام کرده

نمیدونم باید چه کار کنم

نمیتونم راحت جدا بشم

شرایط زندگی این مدلی هم برام سخته

به خاطر همینه گاهی فکر میکنم خودم رو بکشم راحت بشم

اسی جان

تو نمیتونی کسی رو عوض کنی یعنی اصلا شوهرت رو نمیتونی عوض کنی او تعییر میکنه اگر خودش بخواد.

فقط میتونی روی خودت تمرکز کنی 

متوجه هستم که تنهایی و بی توجهی چقدر غذاب اوره

.ولی تا وقتی که فکر میکنی شوهرت میتونه عوض شه ولی نمیشه میتونه شرایط رو بهتر کنه ولی نمی کنه...

همین افکار هم بدتر بهت فشار میاره..

برای کمک به خودت هم که شده ،تمرکز ت روی خودت باشه.

بشین خوب بررسی کن ببین چطور میتونی از این شرایط بیرون بیایی

من

سه ساله خستس؟  درونگرا نیس فقط نمیخواد با من باشه هیچ دلیل دیگه ای براش پیدا نمیکنم فقط وقت ...

خوب

اسی جان خودت جواب خودت رو دادی!

از این نمد کلاهی برات در نمیاد!

بررسی کن ببین چطور میتونی طلاق بگیری.  چکار میتونی بکنی.

نمیگم فردا طلاق بگیر.

چون نوشتی سه سال به شوهرت زمان دادی اصلاح شه و نشده

میگم پس میتونی سه سال هم برای برنامه ریزی طلاقت زمان بدی که بتونی شرایطش رو برای خودت جور کنی که بعدش خیلی اذیت نشی.

من

💔 متاسفانه جایی زندگی میکنم که نه دوستی دارم نه فامیلی نه آشنایی و نه حتی محیطی هست برم بیرون یکم ...

عزیز دلم🥲

اگه دلت گرفت و خواستی با یکی حرف بزنی من هستم درخواست دوستی بفرست با هم حرف بزنیم♥️

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)