2777
2789
عنوان

داغون شدم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 105 پست
ممنون عزیزم خیلی مهربونی اما حیف که مجازی نمیخوام

حالا چرا سخت میگیری بیا باهات حرف میزنم خب چکاریه حضوری ک خوبه ولی الان اروم باش یکم نفس عمیق بکش  بیا باهم بحرفیم 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
خیلی کارا سه سال به همسرم فرصت دادم تحمل کردم به امید بهتر شدن  به امید یک درصد تغییر  ...

خوب پس تلاشت رو برای زندگی ت کردی.

قدم بعدی ت چیه؟

فرصت میدی سال چهارم هم بیاد یا نه؟

اگر نه

برنامه ات چیه؟

من

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تلفنی نمیتونم صحبت کنم دلم میخواد یکی باشه بتونم توی بغلش زار بزنم

کاش یاسوج بودی میومدم پیشت با هم حرف بزنیم🥲♥️

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
یه عمره فقط با خدا حرف زدم تو عمرم با هیچ کس درد ودل نکردم همیشه ریختم توی خودم و جلوی بقیه خندیدم ...

شما خیلی خودخوری کردی. اینا همه جمع شده شمارو میندازه زمین. باید با یکی حتما حرف بزنی. گریه کردن هم اصلا بد نیست. برای چی جلوی همه میخندین. آدم وقتی ناراحته باید ابراز کنه. چرا براتون مهمه که بقیه غصه شمارو نخورن. قرار نیست که فقط توی خوشیا کنارتون باشن. با خانوادتون حرف بزنین. به یه مشاور آنلاین حرف بزنید. این بار سنگینو بذار روی زمین. تو اصلا مسئول نیستی که همه راضی و خشحال نگه داری. تو حق داری غصه بخوری. توقع داشته باشی. خسته شی. تو لایق آرامش احترام توجه و اهمیتی

بنظرم حضور برو شرایطت رو توضیح بده میزارن بری داخل بگو من افکار خودکشی دارم بعدا بلایی سرم اومد تقصیر شماست

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
یه عمره فقط با خدا حرف زدم تو عمرم با هیچ کس درد ودل نکردم همیشه ریختم توی خودم و جلوی بقیه خندیدم ...

عزیززززم به فکر سلامتیت باااش

با این حال خدایی نکرده اگه مبتلا به ام اس بشی چی؟؟ 

الان پاشو برو چمران، مرکز مشاوره ی سرای مهربانی... 

شاید اگه حالتو ببینن بهت نوبت مشاوره بدن.... 

شاید اونجا رزرو از قبل نباشه... 

بزرگترین اشتباهت همینه.متاسفانه خانواده های ایرانی یاد دادن صبور باشی بقیه را دلگیر و ناراحت نکنی‌. حرف دلتو نزنی. بسهههه. بیدار شو. از هرکی دلخوری بهش بگو. قهر کن. راهتو جدا کن. اجازه نده باهات مثه یه آدم ضعیف و بی پناه و ببخشید نوکر نگاه کن. تو لایق آرامشی. بسههه. بس کن. شوهرت ناراحتت کرده حرفاتو بگو. گوش نمیکنه بنویس. عمل نمیکنه تکلیفتو معلوم کن. خودتو واسه کی بیمار کردی؟ کسی که کمترین توجهی بهت نداره

سرکار چیه مردا کار کنند دندشون نر بی محلی میبینی برو کلاس خرج کن به خودت برس تا برای اونم ارزش پیدا کنی ببینه چقدر گرون بهایی. شوهری که زنش خرجش بالا باشه و چند سال زندگی خرجش کرده باشه کمتر دلش میاد از زن بگزره تا زنایی که برای شوهرشون مجانی هستند 

خوب شاید درونگراست شاید خسته اس یا هر شاید دیگه تو چی؟تو خودت رو دوست داری؟

سه ساله خستس؟ 

درونگرا نیس

فقط نمیخواد با من باشه

هیچ دلیل دیگه ای براش پیدا نمیکنم

فقط وقت نیاز جنسی یادش به من میفته

سه سال اول ازدواج برای همه بهترین روزای زندگی و عاشقی هست

برا من حداقل هفته ای یه بارش دعوا و اعصاب خوردی بوده

به خدا قسم با همه چیزش کنار اومدم

بهش گفتم اگه بلد نیستی چطوری رفتار کتی و حرف بزنی خب بریم مشاور 

یه جلسه اومد مشاور وقتی حرفامون شنید حق رو به من داد 

بهش گفت بازم باید بیاید تا بهتون تمرین بدم 

اما بعد بهونه هزینه اش آورد و نیومد