2777
2789
عنوان

این خیانته ؟

278 بازدید | 16 پست

دوستان یکی از دوستام الان پیشمه و حال خیلی بدی داره میخواد خواهرانه تو تصمیم گیریش راهنماییش کنید 

جریانه اینه:

این دوستمون با پسری دو سال تو رابطه بوده و همدیگه رو دوست دارن 

این اواخر به دلیل مشکلات دختر و وقت کمی که برای رابطشون میزاشت یکم میونشون شکرآب شد

اما بعدش دوباره رابشون خوب شد دختره که دوست من باشه با پسره میره سر قرار گوشیشو که برمیداره میبینه رمزشو عوض کرده از پسره میخواد رمزشو بزنه بازش کنه اما پسره میترسه و بهوونه های الکی میاره بالخره که رمزشو میزنه میبینه تو تلگرام با دوست دختره چت کرده و دل و قلوه رد و بدل کرده حتی تا ساعت دو شب نشسته با دوست دختره حرف زده

حالا که میخواد رابه رو تموم کنه پسره میگه از دلتنگی تو اینکارو کردم نمیتونستی برام وقت بزاری بخدا که فقط در حد چت بوده این اصلا خیانت نیست ما فقط دوستانه حرف زدیم و چیزی بینمون نیست و از این جور حرفا

و اینم بگم 

این پسره اولین بارش نیست که اینکارو با دوستم کرده 

اما دوست من بخشیدش 

بازم ببخشه بازم تکرار میشه ادم عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه منم تجربه کردم اما یکچیز و خوب میدونم با ادم خیانتکار نمیشه ادامه داد 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔