2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مینا کاری بلدم و ی مدت کار قبول میکردم بستگی به مشتری ها داره مثلا ی مشتری داشتم برای اینه های هتلش میخواست حدودا ۱۵۰‌میلیون هم دستمزدم بود 

مدرک مربیگری ژیمناستیک دارم ی مدت باشگاه داییم کار میکردم با حقوق ۶ میلیون 

شاگرد طلافروشی داییم هم بودم با حقوق ۵ میلیون 

نقاشی هم تدریس میکردم توی همون آموزشگاهی که قبلا خودم میرفتم با حقوق ۷ میلیون 

الان هیچ جا کار نمیکنم 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
مینا کاری بلدم و ی مدت کار قبول میکردم بستگی به مشتری ها داره مثلا ی مشتری داشتم برای اینه های هتلش ...

آفرین به شما ،چه فعال ،لذت میبرم از خانمای مستقل 🫂

الهی مرا آن ده که آن به ... 

آفرین به شما ،چه فعال ،لذت میبرم از خانمای مستقل 🫂

خیلی ممنون 

ولی من خانم نیستم ۱۵ سالمه 😅😂

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
بله عزیزم نزدیک به 20 سال هست که کار می کنم. از اواخر دورانی که دانشجوی لیسانس بودم این همه زحمت نک ...

لذت بخشه آفرین 😍💪 منم فوق لیسانس معماری هستم ،تو مهندسین مشاور کار میکردم سه ماهه اومدم بیرون ،شما کارتون برای خودتونه ؟ اینجا تعداد خانمای شاغل کمه ،بیشتر متاهلای ۱۸ تا ۲۰ هستن و خانه دار 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

خانمی دیگه 😄 مودبانه دختر و زن میشه خانم 😉

😅👌