2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط بعد نازنازی کردنش حتما دستاتو بشور به چشمات نخوره  خواهر من زرد زخم گرفت از خرگوش

من خیلی حساسم روی دستام و به هیچی دست نمیزنم تا دستم رو نشورم با اینکه نزدیک ۳ ماهه دارمش و تمیزه ولی بازم هربار دست میزنم بهش دستم رو با مایه قشنگ میشورم

بله همه خرگوش ها همینطوریه 

لوس تشریف دارن 

آخخخخخخخ قربونشوووووون بشمممم

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

مال شما خیلی لوس تشریف دارن😂

خرگوش من از ناز و بوس خوشش نمیاد😑

به درخواست خودم تعلیق شدممم!! به پسر گفتن: مرد که گریه نمیکنه به دختر گفتن: دختر که فریاد نمیزنه       <و اینجوری شجاعت رو از دخترامون و احساسات رو از پسرامون گرفتن و گند زدن به دنیامون> •.
مال من گاز میگیره بعضی وقتا. شش تا بچه هم زاییده

من یکم اذیتش میکنم 

مثلا روی وسیله هاش خیلییییییییی حساسه و دست میزنم یهو به صدایی در میاره از خودش  ولی تاحالا گازم نرگفته مامانمو داداشمو گاز گرفته 

مال من پسره تنهاس🥹

مال شما خیلی لوس تشریف دارن😂 خرگوش من از ناز و بوس خوشش نمیاد😑

وااای اره خودمم همینو میگم 

من بغلش میکنم سرشو میخاد ببره توی گردنم عین جاسوییچی میشع🥹🥹🥹🥹

من خیلی حساسم روی دستام و به هیچی دست نمیزنم تا دستم رو نشورم با اینکه نزدیک ۳ ماهه دارمش و تمیزه ول ...

استارتر  جان یه سوالی داشتم

من می‌خوام یه خرگوش بیارم ، به نظر شما چه رسیدگی هایی لازم داره چون اولین باره خرگوش نگهداری می‌کنم

حمام باید ببرمش ؟

اگر مسافرت ببرمش چه کار کنم طوریش نشه

پیشاپیش ممنون ازراهنماییهاتون

مال شما خیلی لوس تشریف دارن😂 خرگوش من از ناز و بوس خوشش نمیاد😑

تازه گرفتیش؟

مال من خیلییی شیطونه داره بدو بدو میکنه ببینه دستت و اوردی سمتش خودشو ول میکنه روی زمین که نازش کنی

من یکم اذیتش میکنم  مثلا روی وسیله هاش خیلییییییییی حساسه و دست میزنم یهو به صدایی در میاره از ...

آره وقتی صدا درمیاره یعنی تهدید میکنه. این خرگوش یروز دیدم در خونمونه با شکم بزرگ. آوردمش خونه

وااای اره خودمم همینو میگم  من بغلش میکنم سرشو میخاد ببره توی گردنم عین جاسوییچی میشع🥹🥹🥹🥹

اوی خدااا🥹❤

به درخواست خودم تعلیق شدممم!! به پسر گفتن: مرد که گریه نمیکنه به دختر گفتن: دختر که فریاد نمیزنه       <و اینجوری شجاعت رو از دخترامون و احساسات رو از پسرامون گرفتن و گند زدن به دنیامون> •.