2777
2789

بیشتر ماسکهایی خانگی هم که ترویجش چه تو همین سایت چه در اینستاگرام زیاده ماسک لیمو،جوش شیرین و خمیر دندونه  

اینم بگم هیچکس تا حالا با همینا نتونسته لک رو درمان کنه   فقط و فقط اتلاف وقت و پول هست

ماسک صورت خانگی می‌تونه خیلی حساسیت زا باشه التهاب و حساسیت های خفیف تا شدید رو هم به وجود بیاره.

اول از همه بدونید که ph پوست حدود ۴_۵هست و هر محصولی که استفاده می کنید باید در همین محدود ph باشه که ph پوست رو بهم نزنه

خب

این جدول  رو هم نگاه کنید 

https://s8.uupload.ir/files/inshot_۲۰۲۳۰۸۱۳_۱۱۲۹۲۶۹۰۶_akcl.jpg

ماسک لیمو(خانگی) phحدود دو داره این یعنی خیلی اسیدیه و به سد محافظ پوست آسیب می رسونه.

خمیردندون هم باعث سوختگی میشه و قلیایی هست.

جوش‌شیرین هم خیلی قلیاییه .پوست رو بشدت خشک میکنه و باعث میشه انواع خاصی از باکتری‌ها رشد کنند.

در تهیه ماسک صورت خانگی، میزان دقیقی از مواد استفاده نمیشه پس خبری از حساب و کتاب نیست و همین باعث میشه به سلول پوست آسیب وارد‌ بشه .ماسک آماده با فرمولاسیون حساب شده س و با دقت بالا زیر نظر متخصصان تولید و بعد از تست و آزمایشهای زیاد وارد بازار میشن .

البته سرعت جذب،اثر گذاری و همینطور کم عارضه بودن هم برای ماسک های آماده س.

صابون (ph=۹_۱۰) ،اسکراب  و ماسک خانگی رو هیچوقت به پوست صورت نزنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی من سدرمیزنم راضیم

عزیزم صورتت رنگ نمیگیره سدر میزنی؟با چی قاطی میکنی

من دیروز زدم صورتم نارنجی نارنجی شد چیکار کنم رنگ نگیره؟

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

عزیزم صورتت رنگ نمیگیره صدر میزنی؟با چی قاطی میکنی من دیروز زدم صورتم نارنجی نارنجی شد چیکار کنم رن ...

وا مگه میشه اشتباهی حنا نمیزنی؟ اخه سدررنگ نمیده. من باگلاب قاطی میکنم

باش اصن حق باتوعه👏
وا مگه میشه اشتباهی حنا نمیزنی؟ اخه سدررنگ نمیده. من باگلاب قاطی میکنم

نه والا سدر هست.حنا ندارم اصلا

من با آبلیمو زدم رنگ گرف با ماست همنیطور دفعه بعد گلاب قاطی میکنم ببینم چی میشه.

تا یه روز صورتم نارنجی میشه 😂باید فقط شب بزنم که تا صبح رنگش کم بشه معلوم نباشه

اگه این امضا رو دیدی اتفاقی نیست خدا خواسته حتی اگه شده یه صلوات برای شفای بیمار عزیزم بخونید ممنونتونم 🙏🙏🙏🙏💚 روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

وایی منم یبار زردچوبه زدم زرد زرد شدم 🙁😵

😂😂این نارنجی میکنه منو.حالا شانس من هر وقت این ماسکو بزنم مهمونی دعوت میشیم😤

چنددقیقه میمونه رو پوستت؟ اگه پوستت چربه خاک رس بزن

والا بار قبل یک ساعت گذاشتم نارنجی تیره شد اینبار کمتر گذاشتم در حد نیم ساعت بازم نارنجی کمرنگ شد .

دیگه از نیم ساعت کمتر که اثر نداره بزارم.

حالا خاک رس رو امتحان میکنم مرسی گلم.

من برای جوش هام میخوام فقط