2777
2789
عنوان

دستبند طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 6306 بازدید | 47 پست
عه چقدر خوب من فکر کردم برای دستبند باید بالای ۲۰ در نظر گرفت

عزیزم باید ببینی چی مد نظرته.. دستبند النگویی اگه بخوای بخری یا بنگل.. بالای بیست میشه 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
چه مدلی خریدی؟مبارکت هم باشه عزیزم

ممنونم الان عکسشو میذارم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکت باشه عزیزم، میشه عکسشو بذاری؟

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230813_104931_gallery_imno.jpg

@مهیا1375سابق  

تو عکس معلوم نیست ولی اون گردالیاش ۳رنگه، سفید و زرد و رزگلد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

کارتیه..رولکس..هربنگبون.. طنابی.. جتاش..فیگارو..اینا دستبند‌ هایی هستن که خیلی ترند شدن امسال البته ...

طنابی به نظرت قدیمی نشده؟ خودم نظرم رو کارتیه بود ولی الان میگم هر چی قشنگ باشه و به دستم بیاد. طنابی اینه که عکسشو میذارم؟ رو دست خودمه. چطوره؟

طنابی به نظرت قدیمی نشده؟ خودم نظرم رو کارتیه بود ولی الان میگم هر چی قشنگ باشه و به دستم بیاد. طناب ...

این طنابی نیست جتاشه عزیزم..من این مدلهارو دوسندارم بستگی به خودتون داره من باشم رولکس یا کارتیه میخرم

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230813_104931_gallery_imno.jpg @مهیا1375سابق   &nbs ...

وای خیلی قشنگ و ظریفه مبارکت باشه. الان یکی از شکای من اینه که ظریف بگیرم یا درشت تر. چون درشت هم بعد مدتی دل آدم میزنه

این طنابی نیست جتاشه عزیزم..من این مدلهارو دوسندارم بستگی به خودتون داره من باشم رولکس یا کارتیه میخ ...

عه؟ پس طنابی چه مدلیه؟ رولکس خیلی شبیه بند ساعتم میشه زیاد دوست ندارم. کارتیه های بازار یا زیادی ساده ان یا چه میدونم خوشکل نیستن