2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی بترسی بدتره

استرس رو بزیز دور

به افسر هم اصلا توجه نکن فکر کن درخت کنارته😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

تنظیم صندلی و آینه ها،کمربند یادتون نره،قبل از استارت دنده رو خلاص کنین(به احتمال100 % تو دنده هست)و کلاچ رو پایین نگه دارین و استارت بزنین و مجدد ماشین رو در دنده ی یک  قرار دهید و دستی و راهنما رو فراموش نکنین. حالا بعد از رعایت نکات بالا می خواین حرکت کنین اوّل با آینه مسیر رو کنترل کنین و 30 درجه سر ماشین رو به طرف خیابان برده و دقت کنید کنترل کلاچتون خوب باشه که ماشین خاموش نشه یعنی نیم کلاچ رو بخوبی انجام بدین و توقف کنید بر گردید و از ناحیه ی چپتون به خیابان نگاه کنین ماشین نباشه! راستی اگه مطمئن بودید ماشین نیست باز نگاه کنین! چون افسر کاری نداره ماشین هست یا نه فقط حرکات شما رو داره کنترل می کنه! این مرحله رو که رد کردین عوض کردن دنده ها شروع میشه! البته شما فقط با دستور افسر دنده ها رو زیاد می کنین ولی معکوس کردن دنده ها با خودتونه!

نکته: وقتی دنده رو کم می کنین سریع کلاچ رو ول نکنین! در موقع تعویض دنده هیچ گاه به دنده نگاه نکنین در هنگام معکوس کردن دنده به آینه ها هم توجّه کنین تا با ماشین پشت سری به مشکل برنخورید و خدای نکرده تصادف نکنید.

هنگام تعویض دنده به این که رو کدوم دنده است بسیار توجّه کنین! در هنگام رسیدن به چهار راه ها و تقاطعها و خیابانهای کم عرض هم دنده 3 نباشه حتی امکان داره خودش بگه بنداز 3 بگو ممنوعه و دنده ی 4 و 5 کلا داخل شهر ممنوعه!

هنگام رسیدن به تقاطعها خوب سرعت رو کم کنین حتما دنده ی 2 باشین و توقف یادتون نره و به طرفین نگاه کنین اگه ماشین نیومد برین!

مرحله ی بعد مهارت در آینه هاست به این صورت که میگه برو چپ برو راست و ... در این مرحله باید حواستون به آینه ها و راهنماها باشه(نه تنها در این مرحله بلکه بقیه مراحل)

عزیزم اینوبخون بدردت میخوره

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

استرس نداشته باش ؛ با خونسردی کامل کارتو انجام بده.

انشاءالله که قبول میشی.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )