سلام لطفا خیلی فوری کمکم کنید دوستان من حدودا چند ساله بالای هردو سینه م وقتی میخوابم احساس میکنم سفته یه مدت درد داشتم و فهمیدم بخاطر سوتینه و از وقتی نمیبندم اصلا درد ندارم به چند نفر از دوستامم که نشون دادم میگن طبیعیه چیزی نیست.الان یهو خیلی ترسیدم اصلاااا جرئت دکتر رفتن ندارم خواهش میکنم بهم دلداری بدین خونه تنهام و خیلی ترسیدم😭😭😭
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببخشیداسی ولی من زن برادرم وازدست دادم بخاطرسرطان سینه وبخاطرسهل انگاریش الان یه بچه وبرادرم وخودشوبدبخت کرد وزندگیشون جهنم شده انشالله هیچ چیزی نیست ولی باانشالله واین حرفاواقعیت براشماتغییری نمیکنه برودکترعزیزم
این جمله ها دارید الکی میترسونیدش بهتره یکی که تجربه داشته راهنماییش کنه
تجربه ی منم اینه که سه سال عذاب کشیدن زن برادرمودیدم اونم لاغربودواندازه یه نخود سینه اش سفت شد بودمنم دوست دارم به اسی بگم چیزی نیست ولی تادکترنره ومعاینه نکنه اصل قضیه سرجاش هست
تجربه ی منم اینه که سه سال عذاب کشیدن زن برادرمودیدم اونم لاغربودواندازه یه نخود سینه اش سفت شد بودم ...
روحش شاد باشه خدا به شما صبر بده زیزم ایشون چیزیش نیست خانوم سنی نداره مزدوج نشده دختره دکتر هم گفت این بیماری به سن و سال این خانم نمیخوره ولی فقط یه سونو بده که دکتر براش دارو بنویسه بخاطر بهم ریختگی هورموناش
اره بابا ولی همیشه موقع پریودم چنان ورم میکرد اندازه ممه های دنیا جهان بخت😐 همش دست میزدم یه چیز سفتی حس میکردم بخدا اینقد الکی رفتم دکتر دیوونه بودم فقط یه سونو بده که برات کپسول ویتامین بنویسه زیر نظر دکتر بخوری بهتره