2821
2789
عنوان

کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 56 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا رحمتشون کنه🙏🏻امیدوارم بدون دکتر حل بشه مشکلم اخه موضوع برای یه روز دو روز نیست خیلی وقته اگه خ ...

واسه من پنج  شش ماه اینطوری بود بعد ۶ماه رفتم دکتر به حدی سفت شده بود مثه سنگ تازه سمت چپم بزرگتر از راستم بود من باشم میگم نیاز به دکتر نیست اصلا فقط بخاطر اینکه برات کپسول بنویسه

اره بابا ولی همیشه موقع پریودم چنان ورم میکرد اندازه ممه های دنیا جهان بخت😐 همش دست میزدم یه چیز سف ...

راستی فقط یه دونه از سینه هات بود یا هردوتا 

برای من هردوتا و دقیقا همونجا ک اون یکی هست 😑

همونم ترس داره🤣سر خود نمیشه خورد؟

اره بابا من تو سونو گرافی داشتم گریه میکردم منشیا داشتن بهم میخندیدن😑😂 سر خود والا خب یادم نیست قبل غذا بود یا بعد غذا ولی بنظرم زیر نظر دکتر بخوری بهتره سردیجات نخور پریودت به موقعست؟

اره بابا من تو سونو گرافی داشتم گریه میکردم منشیا داشتن بهم میخندیدن😑😂 سر خود والا خب یادم نیست قب ...

اره معمولا یه وقتا هم نه یهو چند روز زودتره😂

اره بابا من تو سونو گرافی داشتم گریه میکردم منشیا داشتن بهم میخندیدن😑😂 سر خود والا خب یادم نیست قب ...

من واقعا ترسوام نمیدونم با این ترسم چیکار کنم😂

راستی فقط یه دونه از سینه هات بود یا هردوتا  برای من هردوتا و دقیقا همونجا ک اون یکی هست 😑

واسه من یکی اینجوری بود ولی دکترم گفت در اصل هردو سینه اینجوری میشه و در مواقعی یک سینه اینطوری میشه فقط من احساس میکنم بخاطر اینکه سوتین بد می‌بندی شبا سوتین نبند

واسه من یکی اینجوری بود ولی دکترم گفت در اصل هردو سینه اینجوری میشه و در مواقعی یک سینه اینطوری میشه ...

اره یه مدته نبستم کلا تو خونه حس میکنم یکیش یکم کمتر شده 

امیدوارم خوب بشم مرسی وقتتو گذاشتی مهربون❤️

من واقعا ترسوام نمیدونم با این ترسم چیکار کنم😂

بابا از من که بدتر نبودی تازه من دو ماه تمام خونریزی داشتم همش شبا جیغ میزدم بعد مامانم با زور کتک بردتم سونو گفت خانم دکتر دختر من عقل نداره بیا خودت ببین بهش بگو حالا من رفتم یهو خانم دکتر گفت کامل بریز بیرون من😐اصلا روم نشد بهت پیشنهاد میکنم این کارو کنی من مانتومو در آوردم ولی شالم رو سرم بود سوتینتم باید دربیاری بعد شال انداختم رو خودم که بند و بساط معلوم نباشه دراز کشیدم رو تخت دکتره دیگه خودش شالو زد کنار حالا من همش گریه میکردم دکتره می‌گفت اه دختر تو چقد لوسی بدم میاد ازت برو خونتون هیچی نیست 😂

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز