2821
2789
عنوان

کمکککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 56 پست
منم ۲۱سالمه همینطوری بودم بخاطر بهم ریختگی هورمون تازه یه خانمی دست زد گفت خیلی سفت شده سونو دادم گف ...

وای خدا خیرت بده خیلی اروم شدم😭❤️چیکار کردی خوب شه عزیزم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای خدا خیرت بده خیلی اروم شدم😭❤️چیکار کردی خوب شه عزیزم

هیچ کار😂

فقط برام کپسول ویتامینeنوشت که اونم سه چهارتا بیشتر نخوردم انداختم دور😑

سینه تو این سن هیچ مشکلی نمیتونه داشته باشه طبیعی هست

🥲😑

ببخشیداسی ولی من زن برادرم وازدست دادم بخاطرسرطان سینه وبخاطرسهل انگاریش الان یه بچه وبرادرم وخودشوبدبخت کرد وزندگیشون جهنم شده انشالله هیچ چیزی نیست ولی باانشالله واین حرفاواقعیت براشماتغییری نمیکنه برودکترعزیزم 

گاهی انسانم آرزوست
ببخشیداسی ولی من زن برادرم وازدست دادم بخاطرسرطان سینه وبخاطرسهل انگاریش الان یه بچه وبرادرم وخودشوب ...

خدا رحمتش کنه به هر حال خانم مرحوم سنش بیشتر بوده و زایمان و شیردهی داشته ایشون دختر مجرد کم سن هستن این بیماری به سن و سالشون نمیخوره 

ببخشیداسی ولی من زن برادرم وازدست دادم بخاطرسرطان سینه وبخاطرسهل انگاریش الان یه بچه وبرادرم وخودشوب ...

😭نمیدونم انشاالله که چیزی نباشه الانشم خیلی ترسیدم اما اخه چون تو هردوتا هست و اینکه مشکل دیگه ای ندارم 

این جمله ها دارید الکی میترسونیدش بهتره یکی که تجربه داشته راهنماییش کنه

تجربه ی منم اینه که سه سال عذاب کشیدن زن برادرمودیدم اونم لاغربودواندازه یه نخود سینه اش سفت شد بودمنم دوست دارم به اسی بگم چیزی نیست ولی تادکترنره ومعاینه نکنه اصل قضیه سرجاش هست 

گاهی انسانم آرزوست
خدا رحمتش کنه به هر حال خانم مرحوم سنش بیشتر بوده و زایمان و شیردهی داشته ایشون دختر مجرد کم سن هستن ...

🥲❤️خدا خیرت بده چیزیمم ک باشه الان ارومم کردی😂عزیزم بعدش برطرف شد؟

تجربه ی منم اینه که سه سال عذاب کشیدن زن برادرمودیدم اونم لاغربودواندازه یه نخود سینه اش سفت شد بودم ...

خدا رحمتشون کنه🙏🏻امیدوارم بدون دکتر حل بشه مشکلم اخه موضوع برای یه روز دو روز نیست خیلی وقته اگه خدایی نکرده چیزی بود یه علائم دیگه هم داشت به هرحال

😭نمیدونم انشاالله که چیزی نباشه الانشم خیلی ترسیدم اما اخه چون تو هردوتا هست و اینکه مشکل دیگه ای ن ...

زمان وازدست نده دخترخوب سلامتی ات بزرگترین دارایی وبه خودت اهمیت بده شایدم هیچی نباشه ولی خیالت راحت راحت میشه

گاهی انسانم آرزوست
تجربه ی منم اینه که سه سال عذاب کشیدن زن برادرمودیدم اونم لاغربودواندازه یه نخود سینه اش سفت شد بودم ...

روحش شاد باشه خدا به شما صبر بده زیزم ایشون چیزیش  نیست خانوم سنی نداره مزدوج نشده دختره دکتر هم گفت این بیماری به سن و سال این خانم نمیخوره ولی فقط یه سونو بده که دکتر براش دارو بنویسه بخاطر بهم ریختگی هورموناش

خدا رحمتشون کنه🙏🏻امیدوارم بدون دکتر حل بشه مشکلم اخه موضوع برای یه روز دو روز نیست خیلی وقته اگه خ ...

ممنونم عزیزم بهتریناروبرات ارزومیکنم ببخش اگه ناراحتت کردم دوست ندارم یه موقع خدای ناکرده یه هموطنم یه تارموازش کم بشه ❤

گاهی انسانم آرزوست
🥲❤️خدا خیرت بده چیزیمم ک باشه الان ارومم کردی😂عزیزم بعدش برطرف شد؟

اره بابا ولی همیشه موقع پریودم چنان ورم میکرد اندازه ممه های دنیا جهان بخت😐 همش دست میزدم یه چیز سفتی حس میکردم بخدا اینقد الکی رفتم دکتر دیوونه بودم فقط یه سونو بده که برات کپسول ویتامین بنویسه زیر نظر دکتر بخوری بهتره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز