2777
2789
عنوان

بچا من یه چیز خیلی عجیب دفع کردم خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتر ببخشید یه سوال علائم کیست داشتن چیه؟؟؟ من دوماه بود دیر پری میشدم و خیلی خیلی کم این ماهم یه ...

همینا میتونه علائم کیست باشه. پریودیه نامنظم

باید سونو بدی تا معلوم بشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

من ۶۰ روزه لکه بینی دارم این دو روزم درد و خونریزی داشتم تا اینو دفع کردم

مواقعی که خونریزیت زیاده ویتامین سی بخور خیلی خوبه 

قرص oltra vit c بگیر روزی دوتاشو بخور ، خونریزیتو کم می‌کنه .

وقتی ام خونریزیت قطع شد روزی یه فنجون عرق رازیانه بخور فقط موقع پریودی نخوری

مواقعی که خونریزیت زیاده ویتامین سی بخور خیلی خوبه  قرص oltra vit c بگیر روزی دوتاشو بخور ، خو ...

اگه پلی کیستیک باشه فک کنم عرق رازیانه خوب نباشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

استاتر ببخشید یه سوال علائم کیست داشتن چیه؟؟؟ من دوماه بود دیر پری میشدم و خیلی خیلی کم این ماهم یه ...

منم چن ماهی بود پریودیم در حد لکه بینی بود ،بعدشم ک نزدیک دو ماه لکه بینی و خونریزی داشتم جوری ک با داروام قط نمیشد

اگه پلی کیستیک باشه فک کنم عرق رازیانه خوب نباشه

عرق رازیانه برا کیست سینه خوب نیست . ولی تمام مشکلات رحمی رو حل می‌کنه .

اگه تو خونه یه روغن طبیعی مثل سیاهدونه داری هرروز شکمتو باهاش چرب کن و دورانی(ساعتگرد)ماساژ بده. حالا هرروغنی بود فرقی نمیکنه.

سفته؟؟من اولین باره همچین چیزی میبینم من خودم یبار هیچوقت یادم نمیره اولین پریودم بود روز ۳اینا بود دستشویی مدرسه بودم تا خاستم پاشم یه چیزی اومد جلو واژنمو گرف از درد جیغ کشیدم بعد دوباره نشستم یه چیزی بخدا اندازه دوتا شیطونک اونقدر بزرگ اومد افتاد ازم هنوزم ک هنوزه وحشت دارم ازش ولی اون موقع دکتر بم گف کیست بوده خداتو شکر کن

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️