2777
2789
عنوان

جهاز برون!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 29 پست
عروسی کردی؟

نه عزیزم قراره بریم خونمون زندگی کنیم ،تا بعد از سال پدرشوهرم جشن بگیریم….چهار تا فوتی تا الان که تو عقد بودیم داشتیم دیگه خانواده ها تصمیم گرفتن زودتر مارو بفرستن ….🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اصلا نبر بذار بعد  ماه محرم و صفر ببر شگون نداره دیگه خوددانید

سلام اگه مجبور نبودم نمیبردم،تو این مدت عقدمون تا الان چهار تا از نزدیکانمون فوت شدن حتی پدر همسرم….و هنوز چهلم خاله ی خودمم نشده پدرمم حالشون خیلییی بده و دکترا کلا ناامیدن بیشتر ایشون اصرار داره جهاز من برده بشه ،هیچ جشن و شادی ایی نداریم اما میخوایم لااقل پدرم در قید حیات باشن و مارو دست ب دست کنن تا خدای نکرده اتفاقی نیوفتاده🥺🥺😭😭😭

عزیزم احساس میکنم از انتخابت صد درصد راضی نیستی انشالا هرچی خیره برات پیش بیاد چند سالته 

نمیدونم والا چی بگم تا این لحظه خداروشکر از انتخابم راضی ام ولی یک بار قبلا تو عقد جدا شدم و خب اون خاطره خیلی نگرانم میکنه…..۲۵سالمه عزیزم ممنونم از دعات❤️

نمیدونم والا چی بگم تا این لحظه خداروشکر از انتخابم راضی ام ولی یک بار قبلا تو عقد جدا شدم و خب اون ...

عزیزم یه سوال منم نامزدیم بهم خورد میشه بگی بعد از اینکه جدا شدی ب چشم بد کسی نگات نکرد یا نامزدت درمورد گذشتت چیزی نگفت ..من خیلی نگرانم و میگم ک آبروم رفته پیشه همه .😢💔

سلام اگه مجبور نبودم نمیبردم،تو این مدت عقدمون تا الان چهار تا از نزدیکانمون فوت شدن حتی پدر همسرم…. ...

پس قبلش یه صدقه بده حتما

تسلیت میگم

عمر دست خداست نترس پدرت هم زود شفامیگیره

خداعزیزانت رو حفظ کنه الهی

لااقل بذار بعد چهلم امام حسین ع بچین اگر میشه

عزیزم یه سوال منم نامزدیم بهم خورد میشه بگی بعد از اینکه جدا شدی ب چشم بد کسی نگات نکرد یا نامزدت در ...

اصلاااا اینجوری فکر نکن گلم،نه خداروشکر مشکلی جدی ایی نداشتیم ،همسرم تمام ماجرای عقدمو میدونه و خب قرار شد یکبار کامل دربارش حرف بزنیم و تمام سوالاشو جواب دادم و دیگه حرفی نشده ازش….ایشالا بهترینا برات اتفاق بیوفته گلم❤️اگه فکر کردی سوال خصوصی تری داری یا دوست داشتی حرف بزنیم بگو درخواست دوستی بدم،درک میکنم حال و شرایطتو ولی اصلا نگران نباش

اصلاااا اینجوری فکر نکن گلم،نه خداروشکر مشکلی جدی ایی نداشتیم ،همسرم تمام ماجرای عقدمو میدونه و خب ق ...

مرسی عزیز دلم ..آره ی سوالایی هست دلم میخواد ازت بپرسم اگه میتونی تا یکم باهم حرف بزنیم 

من در خدمتم عزیزم

عزیزم هرکاری میکنم اونجایی که درخواست دوستی دادی باز نمیشه بپذیرم .🥺😥

ببخشید میشه بگی چ مدت گذشت تونستی گذشتت با اون آدم از یادت بره؟ و اینکه اگر باهاش رابطه جنسی هم داشتی به همسرت گفتی حساس نشد؟ ببخشید عزیزم بابت سوالم ..

عزیزم هرکاری میکنم اونجایی که درخواست دوستی دادی باز نمیشه بپذیرم .🥺😥 ببخشید میشه بگی چ مدت گذشت ...

عزیزم گذشته ک هیچوقت از یاد آدم نمیره من سال ۹۷ جدا شدم و خب اصلا قصد ازدواج نداشتم بعدش….رابطه ی کامل نداشتیم گلم یکبارم همسرم پرسید رابطتون در چه حد بوده گفتم خب عقد بودیم دیگه قاعدتا ب هم نزدیک بودیم ولی عقد مدل نامزدی نه زن و شوهری من اینجوری بسته ب همسرم توضیح دادم و خب اول شناسناممو ندیده بود پرسید اسم داخلشه گفتم نه پاک شده….