2777
2789
عنوان

بی خوابی

270 بازدید | 29 پست

سلام دوستان 

من خانمم خواب نداره همش به خار کارمند بیمارستان هست دچار اضطراب و استرس هست به نظرتون چیکار کنم؟پیش چه دکتری ببرمش؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”...آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما الکترونیک خوندین؟ تو بازارکار هستین؟

بعله در خدمتم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”...آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست ...
بعله در خدمتم

درامد این حوزه خوبه؟

من لیسانس الکترونیک دارم میخام برم دنبال مهارت که برم سرکار میترسم بعد کلی زحمت ببینم به زحمتش نمی ارزید و درامدش انچنان خوب نیست 

این کاربری دست سه نفره  
یعنی شبا خوابش نمیبره؟

نه هرکار میکنه خواب نمیره  شده شب روز کلا بیداره

درامد این حوزه خوبه؟ من لیسانس الکترونیک دارم میخام برم دنبال مهارت که برم سرکار میترسم بعد کلی زحم ...

میشه تو خصوصی در موردش صحبت کنین پیامم بدید اونجا راهنماییتون میکنم

مگه باید کار خاصی بکنید خب ارامششو حفظ کنه استرس نداشته باشه خوش بحال خانمتون که به فکر خوابشم هستین

خیلی داره اذیت میشه هرکار میکنم نمیتونم استرس و آشوب ازش دور کنم

حالا من تا صبح بیدارم شوهرم عین خیالش نیس😂😂

کار خوبی نمیکنن شوهرتون .من واقعا همسرم دوسدارم و خیلی اذیت میشم وقتی خوابم و صبح بیدار میشم میبینم خواب نرفته