2777
2789
عنوان

کی بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 44 پست
اوههههه😢 خدا قوت🥲😂 منم میخواستم تابستون بردارم به گرماش نمیارزید

خیلی ممنون🫀🥲

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میدونی چیه من اصلااا فکر نمیکردم بهش به خاطر همین بیشترم خجالت میکشم😢🥲 ممنون از دعای خوبت عزیز ...

عزیزم من خودم بافاصله کمی از خواهرم ازدواج کردم فاصله سنیمون ۳ساله با خواهرم ازدواج کرد چندماه بعدش عمم اومدن برای من خاستگاری با وجود مخالفتای بابام بالخره راضی شدن بااینکه فامیل بودن ولی مردمو زنده شدم قبلش خاستگار زیاد داشتم که چون تازه خواهرم عقد بود و من سوم دبیرستان مامانم میگفت اصلا حرفشم نزنین بخاطر همین به حضوری کشیده نمیشد و فقط استرسم برای ازدواج بود 😂

مهمون حبیب خداست ولی الان حال روحی داغونی دارم دوستندارم از خلصه خودم بیام بیرون دست خودم نیست 😔

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
دارم برای استادم یه جزوه اماده میکنم  باید بهش تحویل بدم  جزوه خودشو دارم پاک نویس ...

اهان موفق باشی پس بیداریت مفیده 

عین من بیهوده نیست الکی بیدارم 😑😑😑

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم من خودم بافاصله کمی از خواهرم ازدواج کردم فاصله سنیمون ۳ساله با خواهرم ازدواج کرد چندماه بعدش ...

وای نه من دوست پسرم یه جورایی نامزدم هستن چون خانواده در جریانه اما واقعااااا سختی کشیدم و فکر نمیکردم راضی بشن 

عزیزم به نظر من اگر اماده نیستین راحت بگید ! الان وضع اقتصادی یه جوری شده ک ادم به هر دلیلی نمیتونه مهمون راحت قبول کنه چه بسا که حال دلتون هم خوب نیست و لذت نمیبرید…

اهان موفق باشی پس بیداریت مفیده  عین من بیهوده نیست الکی بیدارم 😑😑😑

خیلی ممنونم♥️

ولی برای منم اونقد مفید نی چون الان تو گوشیم و دارم وقتمو هدر میدم   و نمیدونم تا کی قراره جون بدم واس نوشتن 😂💔

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
عزیزم به نظر من خیلی به کسی نگو یعنی اگر هم گفتی یه مدت جوری رفتار کن که انگار صرف نظر کردی ، و اینک ...

اتفاقا این کارو هم کردم وقتی اقدام کردم به کسی نگفتم پولمم فعلا طلاعه 

مطمینم حکمت داره ولی نمی‌دونم چرا 

جوونبم رفت اخه

خیلی ممنونم♥️ ولی برای منم اونقد مفید نی چون الان تو گوشیم و دارم وقتمو هدر میدم    و نم ...

من عاشق جزوه نوشتنم🥲 کلا همیشه سر کلاس بهم ریخته و کثیف مینویسم میام خونه پاک نویس میکنم همه میگفتن این عادت رو ترک کن تو دانشگاه به مشکل میخوری من هنوزم همینم😂

وای نه من دوست پسرم یه جورایی نامزدم هستن چون خانواده در جریانه اما واقعااااا سختی کشیدم و فکر نمیکر ...

انشالله بهم برسین و خوشبخت بشین..

نمیدونم روم نمیشه بگم تعارف کردم اومدن برای دکتر و ممکنه چندروز هم باشن ولی دلم نیومد نگم احساسم میگه قبول میکنن میان 

اتفاقا این کارو هم کردم وقتی اقدام کردم به کسی نگفتم پولمم فعلا طلاعه  مطمینم حکمت داره ولی نم ...

عزیز دلم پس صبر کنید حتما چیزی هست 

ایشالا ک میخرید 💓😍 جوونی یه کشور سوخته … چه میشه کرد بعضی ها که فقط ارزوش رو دارن و حنی کوچیک ترین سرمایه رو هم ندارن 

انشالله بهم برسین و خوشبخت بشین.. نمیدونم روم نمیشه بگم تعارف کردم اومدن برای دکتر و ممکنه چندروز ه ...

این تعارف ما ایرانیا از بین بره گاهی خیلی خوب میشه خودمم همینم نمیتونم نه بگم واقعا😢

من عاشق جزوه نوشتنم🥲 کلا همیشه سر کلاس بهم ریخته و کثیف مینویسم میام خونه پاک نویس میکنم همه میگفتن ...

منم چند ساله همینم😂💔

بخاطر همون الان به عهده منه نوشتنش

دستم شکست 

حدودا ۵۰ برگ نوشتم 

اخرشه خسته شدم 

منم چند ساله همینم😂💔 بخاطر همون الان به عهده منه نوشتنش دستم شکست  حدودا ۵۰ برگ نوشتم  ...

خسته نباشییییییی منم یه لایف خوردم نمیدونم چرا خوردم ولی فعلا هایپر شدم😂😂

خسته نباشییییییی منم یه لایف خوردم نمیدونم چرا خوردم ولی فعلا هایپر شدم😂😂

🫀😂