2777
2789
عنوان

کی بیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا خاستگار اومدن خیلی سخته پر از استرسو خجالت..انشالله عاقبت بخیر و سفید بخت باشی..

من ممکنه فردا مهمون دار بشم هیچ کاری نکردم فقط اشپزخونه رو دستمال کشیدم و مرغم نداریم اگه بگن میایم باید برم بخرم خودم شوهرمم خونه نیسن خریدامو انجام بده 

چرا نمیخوابم الان نمیدونم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بنده بیدار هستم

سر جیمز چدویک (زاده ۲۰ اکتبر ۱۸۹۱ – درگذشته ۲۴ ژوئیه ۱۹۷۴) فیزیکدان انگلیسی بود. در سال 1932 نوترون را که رادرفورد در سال ۱۹۲۰ وجود آن را پیش‌بینی کرده بود، کشف کرد و به همین سبب، در سال ۱۹۳۵ جایزه نوبل فیزیک را دریافت کرد.
شب بخیییییر😂😂🫣

شب بخیر😂

شوخی کردم امشب بیدارم تا دوساعت دیگ

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
شب بخیر😂 شوخی کردم امشب بیدارم تا دوساعت دیگ

چرا تا ۲ساعت؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
کلا خاستگار اومدن خیلی سخته پر از استرسو خجالت..انشالله عاقبت بخیر و سفید بخت باشی.. من ممکنه فردا ...

اخه میدونی چیه من اصلااا فکر نمیکردم بهش به خاطر همین بیشترم خجالت میکشم😢🥲 ممنون از دعای خوبت عزیزم شما هم همیشه خوش باشید💓

مهمون هم خیلی سخته فکر میکنم مامان من روزایی که مهمون میاد ۲/۳ روز قبل و خود روز مهمونی اصن نمیشینه حتی خواهر برادراش که زیاد میان و مهمون حساب نمیشن🥲 ادم خسته میشه 

چرا تا ۲ساعت؟

دارم برای استادم یه جزوه اماده میکنم 

باید بهش تحویل بدم 

جزوه خودشو دارم پاک نویس میکنم😀💔

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
بچه ها من چند ماه دیگ عروسیمه  دنبال رقصم پیدا نمیکنممم

مبارکهههه💓به نظر مننن که دنبال رقص خواصی نباش و خودت باش هرچی اومد تو ذهنت رو انجام بده مطمئن باش میدرخشی

چراا؟ درس؟ 

اهوممم

مبارکهههه💓به نظر مننن که دنبال رقص خواصی نباش و خودت باش هرچی اومد تو ذهنت رو انجام بده مطمئن باش م ...

مرسییی ❤️آخه. حس می‌کنم اونجوری خیلی تکراری میشه چون من رقصم اونقدرام خوب نیست معمولی مثل همه می‌رقصم بنظرم عروس یکم متفاوت باشه بهتره☹️