2777
2789
عنوان

نمی دانم این حس درسته یا نه

331 بازدید | 26 پست

من چند وقتی هست متوجه نگاه خاص برادرشوهر بزرگم به خودم شدم 

بیست و پنج سال از من بزرگتره 

قبلاً خیلی چشم پاک بود 

چند وقت بود خانم و بچه هاش کلا نبودن می‌ومد شام خونه ما .فکر کنم از اون وقت اون حس شکل گرفته 

جوری که وقتی میرن خرید خانم شو مجبور می کنه من و دخترم هم ببریم تو خرید لباس خودش نظر منم زیاد می پرسه .چند بار بهانه آوردم نرفتم ولی شوهرم گیر میده که باید بری .وقتی هم من الکی میگم هر کدوم که جاری بپسنده میگه نه .این باعث تنفر جاری از من شد که دیگه نرفتم 

چند وقت پیش کسی برام ف. ا. ل گرفت گفت یه آقا تو زندگی ت دخالت می کنه و بهت حس داره 

نگید خرافاته که من از اون آدم خیلی مورد درست هم دیدم 

آدرس و اسم هم نخواهید لطفاً 

الان موقعی که تنها باشم مثلاً میاد خونه ما .وقتی شوهرم یه لحظه بره جایی یا دستشویی 

یه نگاه خاص داره .که من اذیت میشم .ولی جلو جمع اصلا منو محل نمیده یه سلام به زور میده 

از طرفی هم تمام تلاششو می کنه رابطه ما رو بهم بزنه 

خانم این برادرشوهر هم اصلا اهل آرایش لباس خوب و رژیم که یکم لاغر بشه نیست .کلا هم همیشه سیاه می پوشه 

نمی‌گم من خوبم ها .من چند بار غیر مستقیم گفتم به جاری لباس شاد بپوش .مخصوصا وقتی از من نظر بپرسه .ولی اکثرا کار خودشو می کنه سیاه می خره یا سورمه ای 

حالا اینا به خودش مربوطه 

ولی جوری پیش شوهر من میگه زن من اصلا گیر نمیده .زن تو ایراد داره 

ولی تو خونه کلا دعوا دارن .این دعوا رو اون کسی که ف .ا .ل گرفت بهم گفت 

اینم بگم مادذشوهرم از دهن ش در رفت که از بس تو خونه تو رو با زنش مقایسه کرده باعث نفر جاری از من هم شده

از وقتی این حس و دارم مجبور شم این بیاد دنبالم من با دخترم عقب می‌شینم .بدش میاد . چون با شوهرم شریکه بعضی وقت ها اون میاد .یا شوهر من میره دنبال جاری .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی محتاط رفتار کن سرسنگین و متین اصلا بگو بخند نکن که پرروتر بشه ،خیلی عادی مثل قبل رفتار کن ولی سعی کن کمرنگتر بشی ،مثلا میاد خونتون تو برو اشپزخونه ،برو تواتاق دروقفل کن جلو‌چشمش نباش ، ی چشمه از تو ببینه شرفتو‌میبره خدای نکرده خیلی خیلی مراقب باش 

خیلی محتاط رفتار کن سرسنگین و متین اصلا بگو بخند نکن که پرروتر بشه ،خیلی عادی مثل قبل رفتار کن ولی س ...

اصلا جلو جمع محل نمیده منو 

من همیشه با احترام برخورد کردم چون همسن پدرمه 

ولی متوجه سنگین نگاه میشم

سرسنگین رفتار کن 

همیشه حواست باشه که جایی باهاش تنها نشی حتی توی ماشین 

همه جا بگو من به فلانی حس پدرانه دارم ، مثل بابامه 

جلوی خودشم بگو 

اگه شوهرت خواست با اونا بری جایی بگو روم نمیشه ، فلانی جای بابامه و خودت رو اینجوری معذب نشون بده ( اصلا نگو چشمش پاک نیست که تا وقتی که نتونی ثابت کنی تو میشی آدم بده) 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
سرسنگین رفتار کن  همیشه حواست باشه که جایی باهاش تنها نشی حتی توی ماشین  همه جا بگو من ب ...

خیلی ازش دوری می کنم 

ولی شوهرم هی میگه بریم بریم 

اصلا متوجه نیست 

اصلا جلو جمع محل نمیده منو  من همیشه با احترام برخورد کردم چون همسن پدرمه  ولی متوجه سنگ ...

لابد میخواد بقیه نفهمن چیزی ، خیلی مراقب باش تو‌خونه اصلا و ابدا وقتی شوهرت و بچت نبودن راه شنده حتی تو‌ماشینم سعی کن کمتر بری جایی بهونه بیار اسنپ بگیر خیلی مراقب باش، یه وقتم ساده نشی پیش شوهرت بگی از رفتاراش چون مخوصا ک شریکن و انقدر ازش بزرگتره خیلی حسابش میکنه و قبولش داره انگ و تهمتا میخوره به تو که تو چه رفتاری داشتی که میگی اینمدلیه و فلان  

خیلی ازش دوری می کنم  ولی شوهرم هی میگه بریم بریم  اصلا متوجه نیست

پس بهش بگو من جلوی فلانی معذبم ... یه وقت نگی نگاه مشکوک داره 

بگو به هر حال نامحرمه و من نمیتونم باهاش اینور اونور برم 

از اینجور حرفا بزن که نه به اون آقا اتهامی بزنی و نه شوهرت شلوغ کنه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
پس بهش بگو من جلوی فلانی معذبم ... یه وقت نگی نگاه مشکوک داره  بگو به هر حال نامحرمه و من نمیت ...

میگع شام بذار اون بیاد تنهاست 

چند بار گفتم بکشم یبر میگه نه اون بیاد