2777
2789
عنوان

نمی دانم این حس درسته یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 26 پست
لابد میخواد بقیه نفهمن چیزی ، خیلی مراقب باش تو‌خونه اصلا و ابدا وقتی شوهرت و بچت نبودن راه شنده حتی ...

دقیقا 

تا زمانی که مدرکی نیست ، چیزی نگو 

مثلا اگر خدایی نکرده پیامی داد به شوهرت بگو 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگع شام بذار اون بیاد تنهاست  چند بار گفتم بکشم یبر میگه نه اون بیاد

وقتی شوهرت هست که حالا باز مشکلی نیست

همون سرسنگین باش 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بخدا پیرمردها از همه  بدترن ایشاالله سر عقل بیاد زندگیت خراب نشه خدایی نکرده

باورت میشه پیش اون گشاد ترین و بلند تمرین لباس می پوشم شوهرم میگه چرا مثل برادر ته 

دقیقا  تا زمانی که مدرکی نیست ، چیزی نگو  مثلا اگر خدایی نکرده پیامی داد به شوهرت بگو&nb ...

خیلی زرنگه 

پیش شوهر من وقتی تنهان اونقدر میگه زن من فرشته ست که من و بد جلوه بده 

یه بار تو خونه پدر شوهرم تنها بودم مادذشوهرم رفت آشپزخونه بحث این بود یه زن از شوهر خودش جدا شده بود صیغه برادرشوهر شده بود .مادرشوهزم می گفت عقل نداره 

این هم فقط از زن ه دفاع می کرد 

یه نگاه بد پیدا کرده انگار آدم ل خ ت ه  

ببین ممکنه از روی حسادت باشه 

دایی شوهرم یه ۵-۶ سالی از من بزرگتره و خانمش همسن منه ، سالی دو سه بار من اینا رو می‌دیدم اینقدر این دایی نگاه میکرد که آدم کلی معذب میشد و خجالت می کشید با این که آدم نسبتا خوب و سالمی هم هست ( ازش بعید بود این کار)

هیچ وقت به همسرم نگفتم ولی بعداً فهمیدم حسادت می‌کرده ... زن خودش به شدت بد لباس و بد اخلاقه 

خانمش رو با تمام زن های هم سن و سال مقایسه می کرد ... پولدار بود و از همسرش خواسته بود که تغییر بده خودش رو ولی انگار نه انگار 

خیلی زرنگه  پیش شوهر من وقتی تنهان اونقدر میگه زن من فرشته ست که من و بد جلوه بده  یه با ...

یعنی برادرشوهرت یه نفر رو صیغه کرده ؟ پس واقعا آدم ناپاکی هست 

و کی از کی دفاع کرد ؟

یعنی برادرشوهرت یه نفر رو صیغه کرده ؟ پس واقعا آدم ناپاکی هست  و همسرت دفاع کرده از برادرش ؟

نه بابا همسایه مادرشوهرش یه زن بود از شوهره جدا شده با برادرشوهر خودش ازدواج کرده صیغه شده 

مادرشوهرم می‌گفت زن همسایه عقل ندارن 

برادرشوهر منم دفاع می کرد از زنه

نمی دونم 

در کل بهش محل نده 

اصلا بی احترامی های ریز هم بکن در حدی که بین دوتا برادر یا زندگی خودت خراب نشه 

والا آدمی که هرز می‌ره ، محل سگم نباید بهش گذاشت 

نه بابا همسایه مادرشوهرش یه زن بود از شوهره جدا شده با برادرشوهر خودش ازدواج کرده صیغه شده  ما ...

آهان 

خدا بهش عقل بده 

مریضه