2777
2789
عنوان

دلبری بلدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 107 پست
ارایش فقط برا شوهر . خندیدنتو غیر شوهر نشنوه رقصم که کلی شادی میاره به نظر خودت کدوم؟

کی اینا رو گفته? مرجعت رو عوض کن آرایش برای هر کسی غیر از نامحرم البته آریش غلیظ و واضح منظوره.

خندیدن رو غیر شوهر نشنوه? عجب .کجا اینا رو خوندی?یعنی حتی بچت،بابا و مامانت?

شادی حرامه?

هر کی اینا رو گفته جانم برای خودش گفته،تو گوش نده. چون میخوان از دین فراریت بدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من میخوام یکم سلیطه شم یکم مظلومم😂

عه؟ خب پس تو رو باهاش کانِکت میکنم یه کم سرش شلوغ شه بلکَم دست  از سر ما برداره 

الان از طبقه پایین صدای خنده های نعره وارش اومد 

هم ما به آرامش میرسیم هم اون به نون و نَوا هم تو یه کم آموزش میبینی 

معامله ی سه سر سود 

خدا بده برکت پایین امضا کن 

صبح 8 کلاس داری بای 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
در آینده برای همسر 

من زبون شیرینی دارم وقتی میخوام دلبری کنم واسه همسرم حسابی زبون میریزم اونم خیلی به دلش میشینه 😁از دلبری فقط همین بلدم بنظر خودم ولی واقعیت وچیزی که تو رابطه خودم با همسرم دیدم اینکه حتی رفتارای کوچیکی که به چشم خودم نمیاد وتاحالا بهشون توجه نکرده بودم از نظر یه اقا لوندیه مثلا من وهمسرم از دوتا استان مختلفیم هیچ وقت فکر نمیکردم لهجم انقدر جذبش کنه دائم میگه با لهجه حرف بزن برام یا مثلا من خیلی تند حرف میزنم خوشش میاد کیف میکنه وخیلی چیزای دیگه که فکر نمیکردم لوندی باشه ولی واسه همسرم هست 

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
موقع عملیات:اووووووووف چ اقای باکمالاتی بخورمت من بقیه مواقع:داشمی ب مولا ازینجا تاسرکوچه حبستو میک ...

خیلی دوس دارم تجربش کنم ولی کو تا نوبتم بشه خیلی ذوقشو دارم حتما خیلی حس خوبیه ولی روم نمیشه این چیزا رو بگم از خجالت اب میشم🤣

من زبون شیرینی دارم وقتی میخوام دلبری کنم واسه همسرم حسابی زبون میریزم اونم خیلی به دلش میشینه 😁از ...

چنتا شیرین زبونی کن خاله ببینه 😁😋

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
معلم دینیمون

جالبه معلم دینی ما اتفاقا خیلی شیک و مهربون بود، فکر کنم دلیل گرایش بیشتر من همون بوده.  کلاس چندم این چیزا رو بهتون میگفته? تو دبیرستان ک۶ اصلا این موضوعات احکام تو کتاب نبود.فکر کنم خودسرانه خواسته فضای ذهنیتون رو آلوده کنه😆