2777
2789
عنوان

دلبری بلدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 107 پست
😂😂😂😂

نه واقعا میخوام یادبگیرم😍

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دوس دارم تجربش کنم ولی کو تا نوبتم بشه خیلی ذوقشو دارم حتما خیلی حس خوبیه ولی روم نمیشه این چیز ...

باور کن این حرفا و کارا خییییییلی که طول بکشه.....یک ساله شایدم کمتر چند ماه.... 

بعد منوجه میشی اصلا لزومی نداره خودتو تو زحمت بندازی . شرایط لازم برای دلبری از همسر خواهی نخواهی تو وجودت بوده و بهشون دقت نکردی.

برای آقاتون آرایش کن لباسای باز وتنگ بپوش همیشه سعی کن خنده رو باشی، همیشه خوشبو و مرتب باش موهاتو سعی کن هرروز یه شکل متفاوت ببندی گاهی آهنگ بزار برقص واسش، میخوای باهاش حرف بزنی با آرامش باشه، از سرکار میاد برو استقبال میخواد بره برو بدرقه و از زیر قرآن ردش کن، وقتی میاد شربت و میوه آماده باشه، خونه تمیز و مرتب، قبل از اومدنش برو دوش بگیر خوشگل کن 

وقتی خسته است به پروپاش نپیچ، سعی کن بهش نق نزنی مرد از زنی که نق بزنه و گیر بده خوشش نمیاد 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤😭

من چی مهرم ویژگی هاش رو اگه بلدی بگو برام

ماه خوبیه سیاره ات ونوس با توجه یه زودیاکت که ترازو خیلی دوس داری همه چی رو متعادل نگه داری کلا مهرماهی خانوماشون به دل اقایون میشینن ولی با توجه به عنصرت که هواست ممکنه یکم دم دمی مزاج هم باشی

افلاطون سابق😘😘
نه اون موقع دیگه لوندی خیلی به کارت نمیاد ،کم کم متوجه میشی همینجوری میخوادت،برا چی دردسر ?

خب برای اینکه عزیزتر بشم ناز باشم  دوست داشتنی تر بنظرم بیام برام ذوق کنه بخاطر این چیزا

آره حتما بگو فقط اگه یجوریه که تاپیک رو حذف میکنن خصوصی بهم بگو😄😄🤭

نه نه کلی میگم

اگر طرفتو واقعا دوست داشته باشی هم لوندیت میاد هم راحت ابراز علاقه میکنی خجالتم نمیکشی حتی از ابراز عشقت لذتم میبری

من گاهی میخوابه رو پام موهاشو ناز میکنم قربون صدقش میرم خودم ازینکار لذت میبرم