2777
2789
عنوان

دلبری بلدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1776 بازدید | 107 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

متولد چه ماهی هستی

مآل منم بگو گلم خردادم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
چرا خب گناه میشه اگه بگی ! لطفا بگو منم نیاز دارم بلد نیستم منظورم حالا مسائل خیلی خصوصی نیست  

بنظرم در نگاه اول باید آروم و با شخصیت بنظر بیای،توی صحبت کردن سعی کنی هول نباشی آروم و شمرده صحبت کنی و همچنین آروم پلک بزنی، موقع خندیدن بلند نخندی و یه لبخند کوچیک داشته باشی ،در کل باید جوری باشی که همه ازت آرامش بگیرن و جذبت بشن و در عین حال که خوش رفتاری دست نیافتنی باشی براشون 

باید رفتار و حرکاتت در عین پر انرژی بودن لطیف و با آرامش باشه. راه رفتن آهسته و با آرامش، حرف زدن ب ...

خب این چیزایی که گفتی رو دارم ولی عشوه گری نمیکنم هیچ وقت 

شاد بودن و خندیدن گناهه? آرایش ? تو کدوم دین? 

ارایش فقط برا شوهر . خندیدنتو غیر شوهر نشنوه رقصم که کلی شادی میاره به نظر خودت کدوم؟

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
اخه آدم خسته میشه همش با صدای نازک چقدر اخه فیلم بازی کنه منظورم فیلم بازی کردن نیست مثلا میشه یه خا ...

خب وقتی صدات نازک نیس چرا میخوای صداتو عمدا نازک کنی خیلی بد میشه😕

بعدهم دخترای طنازو لوند خدادادی ظریف و باناز وادا حرف میزنن وراه میرن همیشه همینجورن ادا درنمیارن 

شما حالا اگه بعضی وقتا خواستی دلبری کنی خودتو لوس کن لحن صداتو عوض کن لباسای باز و سک سی بپوش ادااطوار دربیار مثل دخترا قرتی ازاینجور کارها دیگه 

لازم نیس همیشه بخوای لوند بازی دربیاری 

به نظرم فقط سعی کن خودت باشی  یه مثالی هست که میگه کلاغ اومد راه رفتن زاغ و یاد بگیره راه رفتن ...

اون راه رفتن کبک نبود؟🙃

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤