2777
2789
عنوان

پسرم 😢😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 31 پست
هرچی میخای بارم کن ولی من حرفمو میزنم. خود کرده را تدبیر نیست. بچها رو پرو بار نیارین

ذات بچه ها هم با هم فرق دلرن 

بخدا این ظلمه ب مادرها که همه تقصیرها را بندازی گردنش 

ذات بچه ها هم با هم فرق دلرن  بخدا این ظلمه ب مادرها که همه تقصیرها را بندازی گردنش

ن فقط مادر پدرها هم. من خودم الان بچم خیلی لوس و لجبازی تقصیر خودم بوده شکل گرفت خوب بم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بچگی خیلی شیطون بود، باچند تا مشاور حرف زدم گفتن هوشش بالاست و....  ولی الان دارم میبینم ای ...

باورتون نمیشه بچه ی من تا شش سالگی حتی از کلمه ی بی ادب هم استفاده نمیکرد الان ولی انواع و اقسام فحش هارو استفاده میکنه واقعا نمیدونم چیکارش کنم 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
چرا نمیبرید؟ با دارو حالش بهتر میشه

وقت گرفتیم برای یکی دوماه دیگه وقت دادن.خداکنه با دارو اخلاقش درست شه.طفلک مامانم میگه چهارتا بچه بزرگ کردم اندازه این آخری سختی ندیدم شبا بیداره روزا میخابه امسال قراره کنکور بده ولی بااینکه درسش قبلا خوب بود کلا درس خوندنو کنار گذاشته با هیچ کسی نمیتونه ارتباط بگیره به شدت مضطربه.با همه بداخلاقی میکنه بعد میشینه توو خلوتش گریه میکنه.باشگاه ثبت نامش کردم ببرمش از خونه بیرون نمیاد 

دقیقا انگار پسر منو توصیف کردی پرخاشگر و قد  و یه دنده. بداخلاق و عصبی همش درحال نعره کشید ...

خوش بحالتون که حداقل تو مدرسه خوبه

من خودمم معلمم وقتی میرم مدرسه باورشون نمیشه این پسر منه 

معلمش میگه کل 34 نفر ی طرف پسر شما هم ی طرف 

همه ازش شاکی اند البته درسش خوبه، از املا بدش میاد ولی روانخوانیش عالیه، ریاضی هم همینطور 

وقت گرفتیم برای یکی دوماه دیگه وقت دادن.خداکنه با دارو اخلاقش درست شه.طفلک مامانم میگه چهارتا بچه بز ...

واقغا در حقش ظلم کردین 

دیر به فکر درمان بودید 

یکی دوماه فاصله زمانبش رباده 

بهر حال ی دکتر مجرب دیگه پیدا کنید

هممون به یه درد گرفتاریم خواهر. انشالله بچه های هممثن سربه راه و عاقبت بخیر بشن. من خیلی ترس اینده ی ...

الهی آمین منم همینطور من دوتا پسر دارم همیشه دعام اینه که خدا عاقبتشونو بخیر کنه میگن دعای مادر خیلی میگیره،منم خیلی میترسم خیلی خیلی

از بچگی خیلی شیطون بود، باچند تا مشاور حرف زدم گفتن هوشش بالاست و....  ولی الان دارم میبینم ای ...

بهه روانشناس کودک خوب مراجعه کنید و آینده پسرتون و با سهل انگاری و روانشناس نرفتن خراب نکنید،هم ذاتش شیطون و باهوش بوده هم تولد دخترتون باعث این قضایا شده

واقغا در حقش ظلم کردین  دیر به فکر درمان بودید  یکی دوماه فاصله زمانبش رباده  بهر ...

از سال پیش روانشناس میبرن ولی میگفت به دارو نیاز نداره.ولی انقد با روانشناسش همکاری نکرد که گفتن اینطوری فایده نمیکنه خودش هیچ تلاشی نمیکنه فقط میگه بهم قرص بدین تا خوب شم.

ولی من هیچ جوری نمیتونم هضم کنم یه مادر ارزوی مرگ بچشو بکنه ...  یکی ازاقواممون  پسر ۸ ...

بخدا دیونه میکنه منو، از اینده ش میترسم. 

این که الان هیچ ترسیرنداره، از ما هیچ حسابی نمیبره، همه ش ذهنش درگیر چیزای منفیه، چاقو و.... 

بخدا میترسم 

همه ش میگم خدابا عاقبت ما را خودت ختم بخیر کن 

چرا روانپزشک نمیبرید  به جای این همه تحمل و اعصاب خردی ی جلسه ویزیت مگه چقدر زمان میبره

تلفنی با دو تا مشاور کودک حرف زدم گفتن بیش فعالی خیلی خفیف داره نیاز ب دارو نیست 

از سال پیش روانشناس میبرن ولی میگفت به دارو نیاز نداره.ولی انقد با روانشناسش همکاری نکرد که گفتن این ...

بنده خدا زجر میکشه که قرص میخواد 

روانشناس و مشاور برای کسی خوبه که راه و روشی و بلد نیست 

خواهر شما بیماره ممکنه بلایی سر خودش بیاره 

از فردا به فکر دکتر باشین 

من با این دخترهای نوجوون کار میکنم و مطمئنم بعدها پشیمون میشید و اتفاقات بدی در انتظارشه

با توصیف شما اول تاپیک جور در نمیاد 

روانشناسا میگن مثلا چون کلاس درس و روش معلم خلاقانه نیست حوصله ش سر میره و اذیت میکنه 

ولی خودم هم حس میکنم مشکل داره

همسرم خیلی صبوره ی کم که بگذره اونم اعصابشذدیگه نمیکشه

همه ش یا آویزون باباشه یا لم میده و وزنشو میندازه روش و اعصباشو خورد میکنه 

نمیدونم چقدر مادر بودن سخته 😭😭😭

ی وقتایی میگم حتما من مامان خوبی نبودم براش نتونستم تربیتش کنم، حس میکنم خودم هم افسرده شدم از دستش