2777
2789
عنوان

پسرم 😢😩😩😩

580 بازدید | 31 پست

پسرم 8 سالشه ،دیونه م کرده

هر جا میره همه صداشون درمیاد، تو کوچه میره همه ش صدلی داد زدنش میاد، سریع عصبی میشه با خواهرش هم خیلی بداخلاقه، ی وقتایی فکر میکنم اصلا تو دلش ذره ای رحم و محبت نیست، برعکس خواهر 4 ساله ش.

ی کاری که باید انجام بده حالا چه شخصی چه کاری که ما ازش خواستیم هزار بار باید بهش بگی اخرش هم انجام نمیده ،روانی کرده منو

از دستش از زندگی سیر شدم 

ی وقتایی میگم کاش یا من بمیرم یا اون 😭😭😭

اگه کاری بخواد انجام بده هر طوری که مانعش بشی اخرش کار خودشو میکنه 

چکار کنم خسته شدم 

تو مدرسه هم تو این دو سال معلم هاش بشدت  ازش شاکی اند بی نظم، قانون گریز، عصبی، خودخواه 

حالم از خودم و ابن بچه بهم میخوره 

بچه های این زمونه اکثراهمینن پسرمنم همینه البته دوتاشون

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

کاش برید روانشناس  کودک

بچه های بزرگ معمولا بعد از به دنیا اومدن بچه ی بعدی آسیب میبینن،قبلش همه توجه ها واسه خودشون بوده بعد تو چهارسالگیش خواهرش به دنیا اومده و شما به نظرتون پسرتون بزرگ بوده و توجه درست بهش نداشتید....و بذر همه چیزهایی که گفتید و تو‌ وجودش ساختید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من بزرگم شده هنوز اینطوریه.هربار میریم خونه مامانم یه دعوای مفصل میکنه با پسرم بدرفتاری میکنه به مامان بابام فحش میده.چند جلسه هم روانشناس بردیم فایده نداشت گفتن ببرید روانپزشک دارو بگیره

دقیقا انگار پسر منو توصیف کردی پرخاشگر و قد  و یه دنده. بداخلاق و عصبی همش درحال نعره کشیدن. هشت سالشم هست. فقط با این تفاوت که تو مدرسه و کلاسایی که مره خیلی اقا و متشخصه اصلا انگار یه بچه ی دیگه میشه😐😐

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

پسرمنم هشت سالشه تمام این خصوصیات و به جز قسمت مدرسه داره،فکر میکنم به این سن که میرسم لجباز و حرف گوش نکن میشن،متنفر نشو ازش انگشتش خدای نکرده داغ بشه دنیا برات تاریکه،نعمت خدارو ببوس و سعی کن صبورتر باشی،اینارو دارم به خودمم میگم ها منم مثه توعم

ولی من هیچ جوری نمیتونم هضم کنم یه مادر ارزوی مرگ بچشو بکنه ... 

یکی ازاقواممون  پسر ۸ ساله اش شب تو خواب قلبش ایستاد بدون هیچ زمینه بیماری  ای  ...  دوماه گذشته جنون گرفته ... 

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤
کاش برید روانشناس  کودک بچه های بزرگ معمولا بعد از به دنیا اومدن بچه ی بعدی آسیب میبینن،قبلش ه ...

از بچگی خیلی شیطون بود، باچند تا مشاور حرف زدم گفتن هوشش بالاست و.... 

ولی الان دارم میبینم این هوش بالا بخاطر کم توجهی و رفتار های بدش تو مدرسه و کلاس  هیچ کمکی بهش نکرد

بعد تولد دخترم که بدتر شد ولی قبلش هم خیلی شیطون تر از بقیه بچه ها بود و مدام تو بازی بقیه را اذیت میکرد منم همه ش میذاشتم پای بچگییش

ولی الان که داره میره کلاس سوم و بزرگ شده میبینم که فعلا نه تنها چیزی درست نشده، بلکه بد دهنی و بداخلاقی و گستاخی، عصبی بودن و.... هم اضافه شده

من صبحها که بلند میشم کلی ب خودم ارامش میدم ولی بعد از بیدار شدنش جنجالهاش و اذیتهاش و غر زدنهاش شروع میشه 

ب حدی میرسونه منو که میزنم تو سر خودم 

ی وقتایی فکر میکنم خودم هم روانی شدم. 

من اینطوری نبودم 

همه ش میگم خاک بر سرم با این بچه تربیت کردنم 

منی که اینقد کتاب میخوندم که بچه م درست تربیت شه ولی نشد 😭😭😭😭

عه منم تقریبا حرفای شمارو نوشتم یه لحظه فکر کردم خودم اینارو نوشتم😊

هممون به یه درد گرفتاریم خواهر. انشالله بچه های هممثن سربه راه و عاقبت بخیر بشن. من خیلی ترس اینده ی پسرمو دارم

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔