2777
2789
عنوان

چرا سردمه ؟ باردارم طبیعیه؟

526 بازدید | 51 پست

سلام دوستان من از دیشب خیلی سردم میشه هفته آخرمه و آخر هفته زایمان دارم خیلی هم ترس و استرس بیمارستان و اتاق عمل رو دارم ،این سردی ممکنه بخاطر ترس باشه؟ آروم نیستم اصلا قلبم میلرزه انگار😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سومیه ،نمیدونم چرا میترسم با اینکه تجربه سومین سزارینمه چرا اینطوری شدم خدایا😔😔

حقیقتش منم میترسم دومین سزارینمه میگم اولی اصلا اذیت نشدم و ترس نداشتم ولی میگن دومین سزارین سخته راسته.؟ شما که تجربه داری دومین سزارین از اولی خیلی سخت تره 

بعد دکتر سما چند هفته گفت سزارین میکنن 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حقیقتش منم میترسم دومین سزارینمه میگم اولی اصلا اذیت نشدم و ترس نداشتم ولی میگن دومین سزارین سخته را ...

والا اولی اصلا نترسیدم چون نمیدونستم چی به چیه کجا میبرنم چیکار میکنن، دومی ترس اومد سراغم همش میکفتم کاش باردار نمیشدم تو بیمارستان ترسیده بودم

ولی نه درد بخیه و اینا مثل اولی بود فرقی نداشت اصلا

این سومی رو چندماهه میترسم اصلا بی خود و بی جهت میترسم با اینکه میدونم چیزی نیست خدا بزرگه هرچی قسمت باشه همون میشه

نترس عزیزم

سومی راحت تره

من دارم گرم می کنم برای چهارمی😁

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
حقیقتش منم میترسم دومین سزارینمه میگم اولی اصلا اذیت نشدم و ترس نداشتم ولی میگن دومین سزارین سخته را ...

اولی رو توی ۴۰هفته بودم سزارین کرد

دومی توی ۳۹هفته

این رو دقیق روزی که ۳۸پرمیشه نوبت دادا

من سر دخترم از اپل تا آخرش سردم بود حتی لرز هم داشتم حتی توی تابستون 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن