سلام دوستان من از دیشب خیلی سردم میشه هفته آخرمه و آخر هفته زایمان دارم خیلی هم ترس و استرس بیمارستان و اتاق عمل رو دارم ،این سردی ممکنه بخاطر ترس باشه؟ آروم نیستم اصلا قلبم میلرزه انگار😔😔😔
خدا حفظشون کنه من یه سونوی داپلر دادم گفت چسبندگی نداری شکر خدا و جفتت هم خلفیه و خوبه و چسبندگی ندا ...
خدارو شکر عزیزم
انشالله بسلامتی زایمان کنی
هفته ی اخر کاسنی یادت نره بچه ت زردی نمی گیره
من هیچ علائمی نداشتم و ندارم
نمی دونم چسبندگی چه علایمی داره
شما اطلاعی داری؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلامت باشید ممنونم🙏🏻 نه ولله علائم چسبندگی رو نمیدونم چون حالت سرما و لرز دارم نمیخوام کاسنی بخو ...
اره عزیزم حالا فعلا نخور
شاید سرما خوردی
یه چای نبات دارچین بخور
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮