2777
2789
عنوان

شقاق لعنتی

3168 بازدید | 58 پست

سلام دوستان

کسایی که عمل شقاق کردن بیان بگن چه مدت طول کشید خوب بشن؟ من بعد از سالها زجر کشیدن سه هفته اس عمل کردم، اسفنکتروتومی، چند روزی داشتم بهتر میشدم ک یه ذره ک دفعم سفت شد همه زخمام عود کردن دوباره.

حالم خیلی بده بچه ها دردم دائمی شده، عین فلجا افتادم تو خونه، کارمو دارم از دست میدم، زندگی و آیندم داره نابود میشه…

من ماه پیش عمل کردم هنوزم درد دارم باردارم شدم بدون شیاف نمیتونم دفع کنم دفعم ک میکنم راست رودم در حد مرررررگ درد میگیره امروز رفتم متخصص گوارش برام دارو نوشته و گفت چون بارداری چیزه زیادی نمیتونم برات تحویز کنم امیدوارم ک نتیجه بگیرم روزی هزاربار ب خودم میگم غلط کردم عمل کردم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم باردارم درگیرم ، میتونم زایمان طبیعی داشته باشم

نمیدونم من ک قطعا میرم سز چون توان درد مشیدن ندارم کم سر این درد کشیدم ک اونم تحمل کنم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
من ماه پیش عمل کردم هنوزم درد دارم باردارم شدم بدون شیاف نمیتونم دفع کنم دفعم ک میکنم راست رودم در ح ...

ای وای عزیزم😔

آخه این چ درد لا علاجیه ک گرفتار شدیم

من تمام امیدم این بود ک عمل کنم بهتر بشم ب زندگی برگردم

قبل از عملم دوبار بوتاکس زده بودم اونم موقتی یکی دو ماه اوضامو بهتر کرده بود

ای وای عزیزم😔 آخه این چ درد لا علاجیه ک گرفتار شدیم من تمام امیدم این بود ک عمل کنم بهتر بشم ب زن ...

من بعد عمل تازه بدبختیام شروع شد.قبل اون فقط موقع دفع ی ذره در داشتم و بیرون زدگی و ی ذره خون ریزی اما الان همش هست بعلاوه درد روده و نمیتونم دفع کنم بدون شیاف 

منم باردارم درگیرم ، میتونم زایمان طبیعی داشته باشم

طبیعی باعث میشه بیشتر بیرون بزنه حین زور زدن و فشار اوردن ب شکم اصلا بعضیا دلیل هموروئیدشون همین زایمان طبیعی

من بعد عمل تازه بدبختیام شروع شد.قبل اون فقط موقع دفع ی ذره در داشتم و بیرون زدگی و ی ذره خون ریزی ا ...

من هم قبل عمل هم الان دردام شدیده، تا ده دوازده ساعت بعد دفع، بعدشم حتی نمیتونم بشینم.

شما سنتی عمل کردی یا لیزر؟

من حس میکنم اسفنکترمو کم باز کرده دکتر، چون هنوزم مقعدم ب شدت اسپاسم داره و میخوام پماد بزنم حتی انگشت خیلییی سخت میره داخل. کسای دیگه ک عمل کردن شنیدم مقعدشون کاملا باز شده بود

من در طول روز کلی ملین میخورم، دو قاشق شربت لاکتولوز بعد از ناهار و شام، یه لیوان پیدرولاکس، روغن زیتون، انجیر خیس کرده، خاکشیر یا دانه چیا، سبوس گندم، میوه و …

هر روز صبحم دفع دارم معمولا، ولی خیلی عذر میخوام ابتدای دفعم نرم نیست معمولا و حجیمه

دیگه نمیدونم چکار کنم

من هم قبل عمل هم الان دردام شدیده، تا ده دوازده ساعت بعد دفع، بعدشم حتی نمیتونم بشینم. شما سنتی عمل ...

من الان دردام خیلی بیشتره مخصوصا ک رودمم اضافه شده ب دردام.رفتم بیمارستان برا من جراحی باز بود فک کنم یکی دوروز خون ریزی کم داشتم وچند روزی درد داشتم.

منم همین حسو دارم ب سختی میتونم دفع کنم با شیاف هم ۱ ماهه دفع دارم دکتر امروز گفت قط کن روده هات تنبل شدن برا بارداریتم ضرر داره

من الان دردام خیلی بیشتره مخصوصا ک رودمم اضافه شده ب دردام.رفتم بیمارستان برا من جراحی باز بود فک کن ...

منم قبل از عمل مدام با شیاف گلیسیرین دفع داشتم، ب منم دکتر گفت باید قطع کنم بعد ار عمل دیگه استفاده نکردم

منم قبل از عمل مدام با شیاف گلیسیرین دفع داشتم، ب منم دکتر گفت باید قطع کنم بعد ار عمل دیگه استفاده ...

من بعد عمل استفاده کردم میزون ۱ماه ک بدون اون نمیتونم برم دستشویی ☹️

من بعد عمل استفاده کردم میزون ۱ماه ک بدون اون نمیتونم برم دستشویی ☹️

عزیزدلم

خیلی ناراحت شدم برات، با وجود نی نی… کاش خدا ب بچه رحم کنه دردات بهبود پیدا کنه.

شمام حس میکنی اسفنکترت هنوز اسپاسم داره؟ یا خیلی ببخشید مقعدت تنگه؟