خب میخوام تجربیاتمو در اختیارتون بذارم چون خیلی اذیت شدم سرش و هیچ اطلاعی نداشتم. من از طرف یکی از اقوام مورد تجاوز قرار گرفتم و با عقب افتادن سه روز از پریودم شک کردم نکنه حامله ام. سریع همون شب با مشورت دوست مامایی که داشتم رفتم ازمایشگاه شبانه روزی و تیتر بتا دادم.چن ساعت بعد جواب اومد که متاسفانه مثبته.و میزان هورمونمم خیلی بالا بود.فرداش رفتم سونوی لگنی و گفت ساک بارداریت 4 میلی هست و چهارهفتته. بعد سونو مستقیم رفتم عطاری و گفتم ی دارو میخوام که پریود شم. گفت باردار که نیستی .گفتم نه. تخم شوید و رازیانه و چنتا چیز قاطی کرد و یکمم عروس پشت پرده داد بم. دو روزی خوردم افاقه نکرد . علی رغم اینکه ماما بهم گفته بود برای سقط باید بذاری هفت هفتت بشه من صبرنداشتم. به هربدبختی بود قرص سایتوتک که برا سقطه رو ی بسته ده تاییش خریدم دو میلیون. خلاصه توی هفته پنجم بودم که قرص رو از ظهر شروع کردم به استفاده. و ده تاشم مصرف شد تاشب. خون ریزیم کم بود. بهم گفته بودن باید لخته ی گوشتی بیفته ازت تا رویان افتاده باشه. تا 24 ساعت بعدش فقط خونریزی کمی داشتم لخته ی گوشتی هم ندیدم بیفته. نگران شدم که نکنه هفته پنجمم اثر نکرده باشه قرصه و توی فکر بودم که دیگه احتمالا کارم به ساکشن میکشه و کلی پولم اونجا باید بدم. دوباره شروع کردم همون عروس پشت پرده و زعفرون و اون چیزای قاطی شده عطاریو دم کردم و خوردم. چند ساعت بعدش لخته گوشتی دفع کردم. و رفتم سونو گفت سقط شده. عکس لخته هم میذارم که کسی خواست مطابقت بده بدونه چه شکلیه.