2777
2789
عنوان

سقط جنین

5640 بازدید | 7 پست

خب میخوام تجربیاتمو در اختیارتون بذارم چون خیلی اذیت شدم سرش و هیچ اطلاعی نداشتم. من از طرف یکی از اقوام مورد تجاوز قرار گرفتم و با عقب افتادن سه روز از پریودم شک کردم نکنه حامله ام. سریع همون شب با مشورت دوست مامایی که داشتم رفتم ازمایشگاه شبانه روزی و تیتر بتا دادم.چن ساعت بعد جواب اومد که متاسفانه مثبته.و میزان هورمونمم خیلی بالا بود.فرداش رفتم سونوی لگنی و گفت ساک بارداریت 4 میلی هست و چهارهفتته. بعد سونو مستقیم رفتم عطاری و گفتم ی دارو میخوام که پریود شم. گفت باردار که نیستی .گفتم نه. تخم شوید و رازیانه و چنتا چیز قاطی کرد و یکمم عروس پشت پرده داد بم. دو روزی خوردم افاقه نکرد . علی رغم اینکه ماما بهم گفته بود برای سقط باید بذاری هفت هفتت بشه من صبرنداشتم. به هربدبختی بود قرص سایتوتک که برا سقطه رو ی بسته ده تاییش خریدم دو میلیون. خلاصه توی هفته پنجم بودم که قرص رو از ظهر شروع کردم به استفاده. و ده تاشم مصرف شد تاشب. خون ریزیم کم بود. بهم گفته بودن باید لخته ی گوشتی بیفته ازت تا رویان افتاده باشه. تا 24 ساعت بعدش فقط خونریزی کمی داشتم لخته ی گوشتی هم ندیدم بیفته. نگران شدم که نکنه هفته پنجمم اثر نکرده باشه قرصه و توی فکر بودم که دیگه احتمالا کارم به ساکشن میکشه و کلی پولم اونجا باید بدم. دوباره شروع کردم همون عروس پشت پرده و زعفرون و اون چیزای قاطی شده عطاریو دم کردم و خوردم. چند ساعت بعدش لخته گوشتی دفع کردم. و رفتم سونو گفت سقط شده. عکس لخته هم میذارم که کسی خواست مطابقت بده بدونه چه شکلیه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچ علاقه ای به بازگو کردن اون اتفاق ندارم. شما هم خدا نیستی که من بخوام به شما ثابت کنم که به من تجاوز شده. طرز فکر شما هیچ تاثیری توی زندگی من نداره. اما خوب میدونم که تو هم روزی به درد من دچار خواهی شد.

اولا که الان فک‌کنم لغو کاربری بشی  و اینکه چطور انقد ریلکس برخورد کردی؟  ب کسی نگفتی؟&n ...

شما سرت نیومده نمیدونی که درد باردار شدن ازی حرومزاده از تجاوزش بیشتره. ایشالا هیچوقتم نیاد