راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
از این رشته پلویی اماده ها میگیرم یه لیوان برنج خیس میکنم بقیش رشته ..اول برنج میریزی ابجوش بعد رشته رو بعد ابکش میکنی ته قابلمه سیب زمینی میزاری بعد میزاری دم بکشه
به سلامتی انشااله . سه ماهه اول مواظب باش ، البته من از همون ماه اول همه کارامو خودم کردم . شوهرمم همکاری نمیکنه . تازه یک سگ و گربه هم دارم 😂 کارایه اونام باید بکنم . حساب کن چه شود 😉
من با سیب زمینی آب پز درست نمیکنم.آب پز خیلی روغن جذب میکنه.سیب زمینی خام رو ریز رنده میکنم با پیاز و بعدم آبشو میکیرم و آرد و تخم مرغ میزنم و نمک فلفل و ادویه و بعدم سرخش میکنم خیلی کمتر روغن جذب میکنه
مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...