2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه قرار نیست هر ماه و هر روز خواستگار پیدا شه که برای همه همینه😁

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

ای کاش منم دغدغه خواستگار نداشتونو داشتم نه اینکه منتظر رتبه کنکور باشم در ضمن فقط ۲۱ سالته و کلا خاستگار کم شده پسرا دیگه متعهد نیستن میخوان نیازاشونو از همون رابطه دوستی برطرف کنن

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

دانشگاهت که تموم شد ،شاغل شو  میاد حتما خیالت راحت  تعداد خواستگار مهم نیست ،مهم کیفیت خ ...

خیلی دوس دارم شاغل شم بعد درس فقط اون شغل‌هایی هم ک دوس دارم ممکنه نشه تف تو شانس من

بالاخره باید یکی بیاد بیانم خوب نباشه من رد میکنم

دوست عزیز دنیا ک با باید من و شما جلو نمیره همه چیز به وقتش الان ۲۱ سال سنیه ک یا باید به تحصیل ادامه بدی یا باید دنبال پیدا کردن حرفه ای باشی ک باهاش درامد داشته باشی و استقلال مالی که واسه هر زنی لازمه داشتن استقلال مالی اینکه از ی موضوع

خب چه نیازه کسی بیاد ک شما رد کنی دوست دارید بهتون توجه بشه والا خواستگار داشتن نشونه توجه نیستا بازم خودتون میدونید 

موضوع بعدی هم اینکه الان که نیست نمیتونید خودتون رو که سرزنش کنید بنظرم بهتره روی خودتون کار کنید 

دوست عزیز دنیا ک با باید من و شما جلو نمیره همه چیز به وقتش الان ۲۱ سال سنیه ک یا باید به تحصیل ادام ...

خب من فکر درس و کار هستم درست میگید ولی تمام هم سنای من تو دانشگاه نامزد دارن فقط منم ک سینگلم

هعی منم تا پارسال همین دغدغم بود موفق باشی

راستی من دخترخالم تا ۲۴ سالگیش یه خاستگارم نداشت بعد یه پسره اومد خاستگاریش درجه یک ازدواج کرد ببین کمیت مهم نیست کیفیت مهمه 😂😂😂

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی