2777
2789
عنوان

خواستگار🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 21 پست
خب من فکر درس و کار هستم درست میگید ولی تمام هم سنای من تو دانشگاه نامزد دارن فقط منم ک سینگلم

والا توی دانشگاه من که خیلی کم پیدا میشه متاهل اصولا مجردا چون قبول کردن مسئولیت ازدواج سخته مخصوصا توی این شرایط

والا توی دانشگاه من که خیلی کم پیدا میشه متاهل اصولا مجردا چون قبول کردن مسئولیت ازدواج سخته مخصوصا ...

نمیدونم شاید من بی خودی حساس شدم چون استوریاشونو میبینم خودمم تنهام بعضی وقتا اینجوری میشم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم شاید من بی خودی حساس شدم چون استوریاشونو میبینم خودمم تنهام بعضی وقتا اینجوری میشم 

اره منم ی زمانی عین شما بودم ولی الان دیگه کلا بیخیالش شدم زیاد چیز جدی نیست بخاطر جونیه وگرنه خوشی هایی ک اونا باهم میکنن شماهم میتونید تجربه کنید 

دانشگاهت که تموم شد ،شاغل شو  میاد حتما خیالت راحت  تعداد خواستگار مهم نیست ،مهم کیفیت خ ...

یادمه همسن ایشون ک بودم همین حرفارو بهم میزدن 

الان ۲۵ سالمه 

شاغلم تو اجتماعم تیپ و ظاهرم خوبه ولی دریغ از ی خواستگار

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بابا برو زندگیت بکن حال کن برای خودت من همیشه حسرت اون موقع میخورن ک همسن تو بودم حالا چهارتا گره گوری هم نیان خواستگاری خیالت راحت چیزی نمیشه سنت الان کنه احتمالا کمتر هم میزنی بخاطر اونه درست ادامه بده سعی کن بری سرکار نگران نباش دوسه سال دیگه مورد برات پیدا میشه شوهر تا ۱۰ یا ۱۲ سال دیگه برات هست ولی این دوران تکرار نمیشه 

بابا برو زندگیت بکن حال کن برای خودت من همیشه حسرت اون موقع میخورن ک همسن تو بودم حالا چهارتا گره گو ...

درست میگین بعضی وقتا اینجوری میشم بعدش یادم‌میره دیگ