2821
2789
عنوان

سوال شرعی

655 بازدید | 34 پست

من خونه ام توسط درآر فرد بزرگسال در حد یکی دو قطره آلوده شده که متاسفانه نتونستم نجاست با آب پاک کنم طبیعتا پا خورد به تمام خونه منتقل شد امکان شستن کل زندگی وموکت وفرش ها ندارم.

می خوام بدونم الان چطوری نمازم بخونم؟جایی خوندم برم پاهام بشورم خشک کنم بعد وضو بگیرم دمپایی یا جوراب تمیز بپوشم بیام سر سجاده در بیارم که نمازم بخونم به نظرتون این درسته؟

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه کاریه وقتی پات خشک باشه که مشکلی نداره اون پای خیسه

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

از مرجع تقلید تون بپرسید.

درکل خوب نیست.

و اینکه اینجوری رعایت کنید نماز صحیح. ولی تمیز و پاک کنید همه جا رو.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

تا جایی که میدونم اون مقداری که فرمودین اشکالی اصن نداره 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

از کجا مطمئنی کلل خونه نجس شده؟ با چشمای خودت دیدی؟

اصلا خیسیه یکی دو قطره اونقدر نیست که کل خونه رو نجس کنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من یک جوری نماز میخونم که عرش خدا برام سجده می‌کنه.  پس حواستون به نماز باشه

قربانت داداش مارو هم آشنا کن🤝🏼

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
چه کاریه وقتی پات خشک باشه که مشکلی نداره اون پای خیسه

بعد میگم من خوب ت خونه می شینم راه میرم این‌نجاست به لباسم‌منتقل نمیشه یعنی میگم واسه‌نمازم لباسای که تنم بود در بیارم لباس تمیز بپوشم؟

به حدی اعصابم سر این موضوع خرده که حد نداره

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈