2789
عنوان

سوال شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 34 پست
از کجا مطمئنی کلل خونه نجس شده؟ با چشمای خودت دیدی؟ اصلا خیسیه یکی دو قطره اونقدر نیست که کل خونه ر ...

خوب اون تیکه نجس شد نتونستم بشورم روزاهایی بعد که راه رفتیم از اون محل هن عبور کردیم مگه نجاست منتقل نشده؟

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

بعد میگم من خوب ت خونه می شینم راه میرم این‌نجاست به لباسم‌منتقل نمیشه یعنی میگم واسه‌نمازم لباسای ک ...

خب دیگه حساسشدی باید همرو بشوری چرا جا نداری بشوری؟یا بده قالیی شویی برات بشورن

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد میگم من خوب ت خونه می شینم راه میرم این‌نجاست به لباسم‌منتقل نمیشه یعنی میگم واسه‌نمازم لباسای ک ...

اگه نجاست به لباس شما منتقل نشده باشه درسته میشه نمازت رو باهمون لباس بخونی

کاش ی بار بشوری خودتو راحت کنی

نمیشه مال روزای اول زایمانم بود که نتونستم بشورم منم الان پاک شدم‌می خوام نماز بخونم گیر کردم روی این موضوع

ببین عزیزم کاری که می تونی انجام بدی اینه که وقتی وضو میگیرین دمپایی بپوشین و روی سجاده برین بایستین دمپایی رو در بیارین و کلا خوبه که برای نماز یه شلوار جدا توی جانماز بذارید هر بار قشنگ اون رو بپوشین نماز بخونین

نمیشه مال روزای اول زایمانم بود که نتونستم بشورم منم الان پاک شدم‌می خوام نماز بخونم گیر کردم روی ای ...

عزیزم اگه خشکه اون مکان یه زیر اندازی سجاده ای چیزیی بنداز و نمازتو بخون

خوب اون تیکه نجس شد نتونستم بشورم روزاهایی بعد که راه رفتیم از اون محل هن عبور کردیم مگه نجاست منتقل ...

یکی دو قطره‌های میگی سریع خشک میشه پس در حال خشک نجاست رو انتقال نمیده ، مگر اینکه با پای خیس دقیقا همون نقطه رفته باشید که اونم آدم نمیتونه مطمئن بشه ولی خودش نجسه  و باید بشوری....

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ببین عزیزم کاری که می تونی انجام بدی اینه که وقتی وضو میگیرین دمپایی بپوشین و روی سجاده برین بایستین ...

اره فکر کنم این درست ترین کاره.فقط اینجوری خیالم راحت میشه

اره فکر کنم این درست ترین کاره.فقط اینجوری خیالم راحت میشه

من خودم همین کار رو میکنم دمپایی همیشه می پو شم و توی جانماز شلوار جدا دارم اینجوری خیالم راحت تره بلاخره هممون بچه داریم و ممکنه پاکی رعایت نشه

دوسه قطره خیلی کمه تاشما پاتو بزاری روش اون رفته توخورد فرش. بعدشم اون اونجا خشک شده دیگه، حتی اگه یه جایی ریخته که خشکه میشه روش جانمازانداخت ونمازخوند. اینهمه حساسیت اصلاخوب نیست وبه مرور زیادمیشه وباعث میشه نمازوبزارید کنار. شماخونه ات روپاک بدون واهمیت نده فقط اونجاکه ریخته نمازنخون بقیه خونه پاکه

اون دو قطره که کل خونه رو نجس نمیکنه نهایتا به پا میچسبه قدم بعدی میچسبه به زمین و تمام 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!