2777
2789
عنوان

اسم مرتضی 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3996 بازدید | 201 پست
بخدا هم تلفظش راحت هم اسمش کوتاه. تازه کسی هم نمیتونه مسخره کنه مثلا تو اینجا گفتن ب پارسا میگن پا ...

ممنون گلم😘😘

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودتحقیری رو شما انجام دادی که میگی اسمهای ایرانی فلان به عنوان یه ایرانی باید اسمهای ایرانی ...

ختم کلام نمیدونم چرا یک عده مقاومت میکنن تو فهمیدن این موضوع. قدمت یا ریشه ی  اسم مهم نیست خوش آواییش مهمه.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
ن وقتی بدونه این اسم برای چ کسانی بوده هیچ وقت خجالت نمیشه!! اسم ائمه خجالت اور نیست ک هی اینو میگی

باشه تو ام برو اسم بچتو بزار کبری فردا فحششو تو میخوری نه من 😁

🌚intp                  (تیکر بارداری نیست )              ناشناس؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1327711
الان شما بگید اسم نفس، دلوین قشنگه یا کبری، صغری؟؟؟ 

عزیزم متوجه هستین که نباید به هیچ اسمی توهین کنین یا نه

تو این سایت شاید خیلیا به این اسم باشن و از کامنت شما نارحت بشن

اینهمه تلاش و مجاهدتی که برای اثبات زشت بودن بعضی اسما دارید رو درک نمیکنم

روشما ریپ نزدم من اول تاپیکت فهمیدم توهنوز زندگی توجامعه رو نتونستی بپزیری جامعه گریزی حرفی باادم بی ...

هیچ کس جامعه گریز نیست همه چه بخوان چه نخوان تو جامعه هستن! ولی ادم باید کامل خودشو در اختیار جامعه بزاره؟ یا برای عقاید خودش ارزش قائل بشه

مادره یکی از اماما نبود؟ساره خاتون؟برم سرچ کنم .نمیدونم والا الان اگه نکشنم🤭

نمیدونم نمیشناسم.

تحقیق کن ولی اسم زیباییه❤️

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

سلام عزیزم. اسم مهمه ولی تربیت مهمتره وقتی بچه باتربیت باشه آدم ناخودآگاه از اون اسم خوشش میاد. الانم امیرمرتضی زیاد میذارن. آدما همه اسما رو هم مسخره میکنن مخصوصا وقتی از پدر مادرشون یاد گرفته باشن. من خودم مثلا اسم ی بچه ای امیرمجتبی است و واقعا خیلی این بچه رو دوست دارم چون خیلی بامحبت و مودبه خب مشخصه از اسمشم خوشم میاد

ببین مسئله قدیمی بودنشون نیست مسئله زشت بودنشونه... مثلا زهرا حسین و علی و محمد خیلی زیبا هستن. ول ...

اسامی مذهبی زشت نیستن بسیار هم زیبان و با عظمت

اما خب بعضی اسامی چون در این دوره گذاشته نمیشه برای بچه سنگینه. زشت به اسامی بی معنی میگن که الان خیلیا میزارن و اصلا معلوم نیست تلفظشون چطوریه و اسم دختره یا پسر

🌺🌺🌺
چرا وقتی میگی قدیمی هست ددیگ عیب داری می زاری رو اسم طرف

ببین من جلوی کسی که یه اسمی رو داشته باشه هیچ وقت نمیگم اسمت فلان. خیلی راحت طرفو صدا میکنم واسه کسی گفتم که الان بچه اورده و میخواد اسم انتخاب کنه

خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو بالاخره یه اسمهایی رو الان تو جامعه نمیزارن دیگه. مذهبی دوست داری خب بزار علی. مگه کسی علی رو مسخره میکنه؟نه

مرتضی واقعا بچه رو اذیت میکنه

پرنسس بابامم💝