2777
2789
عنوان

اسم مرتضی 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3996 بازدید | 201 پست
ولی باید عقایدش درست باشه! شاید جامعه به فنا بره

چقد شما بی منطقی باشه اصن برو اسم بچتو بزار غنضفر ببینم فردا نمیاد تف کنه تو صورتت بگه این چه اسمی بود برا من گذاشتی

🌚intp                  (تیکر بارداری نیست )              ناشناس؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1327711
وقتی اعتماد به نفسش تو مدرسه خورد شد اینا اصلا براش مهم نیست 😄

اعتماد به نفس به این جیزا نبست 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودم مسیحا بیستر دوست داشتم اسم آریانیک هم خیلی دوست داشتم نظرم رو این اسم بود نمیدونم شوهرم چه فکری ...

بخدا خیلی هم قشنگه من دوست داشتم پسرم بزارم مسیحا باباش گذاشت آریا

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
خب حرمت داشته باشن قدیمین و کمتر کسی دیگه اسم بچشو میزاره فردا تو مدرسه بین یه کلی اسم جدید قطعا قرا ...

ن وقتی بدونه این اسم برای چ کسانی بوده هیچ وقت خجالت نمیشه!!

اسم ائمه خجالت اور نیست ک هی اینو میگی

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯

واقعا🥰🥰🥰

بخدا

هم تلفظش راحت هم اسمش کوتاه. تازه کسی هم نمیتونه مسخره کنه

مثلا تو اینجا گفتن ب پارسا میگن پارسال. ولی اریا روون و راحت گفته میشه

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اعتماد به نفس به این جیزا نبست  

به چیه?

بچه 7 ساله چه میفهمه فلسفه اعتماد به نفسو؟ یه بار مسخرش کنن تا آخر عمر یادش نمیره و اثراتشو میزاره 

🌚intp                  (تیکر بارداری نیست )              ناشناس؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1327711
تو فیلمای ترکی هم اسمای امروزی هستش هم اسامی گذشته و هیچ کس هم نمیگه قدیمی هستش و ال و بل... تو خار ...

عزیزم خودتحقیری رو شما انجام دادی که میگی اسمهای ایرانی فلان

به عنوان یه ایرانی باید اسمهای ایرانی رو پاسداری کنیم و خودتحقیری اینه که به اونا بها ندیم

ضمنا ربطی به امامی و ایرانی نداره الان اردشیر اسم ایرانی ولی ایا کسی میزاره رو بچش؟نه!چون واقعا الان دوره اسم اردشیر نیست ولی دوره اسم اشکان  وکیان و اینا هست

الان علی اسم امامی. ایا کسی اینجا گفت علی زشته؟نه!همه میزارن علی

مرتضی با علی از زمین تا اسمون فرقشه

پرنسس بابامم💝
عقلشو دست دهن مردم نداده مثل تو

روشما ریپ نزدم من اول تاپیکت فهمیدم توهنوز زندگی توجامعه رو نتونستی بپزیری جامعه گریزی حرفی باادم بی منطقی مث شما ندارم

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
چقد شما بی منطقی باشه اصن برو اسم بچتو بزار غنضفر ببینم فردا نمیاد تف کنه تو صورتت بگه این چه اسمی ب ...

هر کس بر اساس معیار  خاصی می گذاره! کسی که سبک جدید دوست داره باید بیاد عیب بزاره  رو اسم بچه مردم