2777
2789
عنوان

please come👩‍🦯

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 30 پست
یاخدا چیشده ایدا  

هیچی گل

میگم بچه ها این پارتی بی تی اس فن ها بود ؟ 

اشتباه اومده بودم ببخشید 😁🤣 فکر کردم دورهمی نی نی سایتیاس

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هیچی گل میگم بچه ها این پارتی بی تی اس فن ها بود ؟  اشتباه اومده بودم ببخشید 😁🤣 فکر کردم دو ...

اگه توهین نکنید تو جمعمون بیاید از گلم نازک تر باهاتون رفتار میکنیم 😁

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نه چرا توهین کنم عزیزم میام 

پذیرایی هم دارید دیگه😃

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره

چی شده عسل ؟ چرا تاپیکم ترکید؟

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

یاخدا چیشده ایدا 

هیچی بابا سر همین ک بچه ها میگن تو چطوری هیچ کسیو نمیشناسی ولی همه میشناسنت نزدیک بود بحث بشه ک نشد خداروشکر چون حوصله نداشتم 🤣🚶‍♀️

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
هیچی نزدیک بود بحثمون بشه ک نشد 🤣

گزارش زدن از صبح تو پر بازدید بوده  آخه من عصر زدم کدوم صبح؟ 

الان ب نی نی یار میگم برگردونه اگه میتونه اگه نشد بیاید چیکا بوم چیکا

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

هیچی بابا سر همین ک بچه ها میگن تو چطوری هیچ کسیو نمیشناسی ولی همه میشناسنت نزدیک بود بحث بشه ک نشد ...

چون تو معروفی 🤣🤝🏼مگه ربطی به شناختن و نداشتن داره؟ حتما تو یه تاپیکی بودی دیدنت می‌شناسن 

چی شده عسل ؟ چرا تاپیکم ترکید؟

هیچی بی دلیل احتمالا گزارش زدن

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نه چرا توهین کنم عزیزم میام  پذیرایی هم دارید دیگه😃

بعله با چایی و شیرینی😁

هیچی بابا سر همین ک بچه ها میگن تو چطوری هیچ کسیو نمیشناسی ولی همه میشناسنت نزدیک بود بحث بشه ک نشد ...

یاخدا😐😂